UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якась аргументація є чому не повертають? Адвокати/юристи коштують дорого, можна самому написати клейм да місцевої організації, і вони далі будуть вже самі розважатись та лендлорд доводити що трапилось
-
Історія банальна , розриваємо договір оренди раніше ніж повинні . Він нічого мені не відповідає на те що я можу знайти йому нових мешканців, просто от нічого не відповідає, сказав тільки що депозит не поверне , я знаю що він навіть не в Канаді і повертається тільки літом .
-
Якщо одразу написати питання, то можливо людина і не знадобиться
-
Ви договір свій дивились? Там прописано, що ви можете когось знайти замість себе? Якщо ні, то він і не має нічого повертати
-
Jerusalem Shawarma)
-
Продам пакет речей в хорошому стані на хлопчика 4/5 р та подушка патруль Ціна 25 дол за все
-
www.alberta.ca/rights-and-responsibilities
-
Всім привіт є👋☺️ Віддаю безкоштовно хомʼячка з кліткою, кормом, тирсою, з усім, що бачите на фото. Якщо хтось давно хотіли собі чи дитині придбати домашнього улюбленця - я з задоволенням поділюсь безкоштовно ним з вами. Грайливе щастя 🙂 На жаль, далі тримати хомʼячка не можу. Клітка в чудовому стані, є все, для того, щоб утримувати його. Якщо у вас є будь-які питання - пишіть мені в дірект, радо відповім!