UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
www.alberta.ca/rights-and-responsibilities
-
Всім привіт є👋☺️ Віддаю безкоштовно хомʼячка з кліткою, кормом, тирсою, з усім, що бачите на фото. Якщо хтось давно хотіли собі чи дитині придбати домашнього улюбленця - я з задоволенням поділюсь безкоштовно ним з вами. Грайливе щастя 🙂 На жаль, далі тримати хомʼячка не можу. Клітка в чудовому стані, є все, для того, щоб утримувати його. Якщо у вас є будь-які питання - пишіть мені в дірект, радо відповім!
-
Усіх Вітаю!!! Здається в оренду кімната (бажано для жінки) з 1 Лютого в довгострокову або ‼️помісячну📌 оренду🏠 Заізжати можна зараз!!! 📍Розташування: 129 72 Ave NE, 🚍5 хвилин пішки до автобусної станції,до Downtown 30 хвилин. Однаково близько до всіх сусідніх районів. 🛒Saveway і Superstore,gym and school в пішій доступності)! 🏰 Загалом, 2-рівневий будинок пристойного розміру з кухнею! Безкоштовна парковка на вулиці і своє заднє подвірʼя! Нові Пральна та сушильна машини в комплекті. 💵 Ціна: 700 $ + комунальні послуги (~70-90) щомісяця. Також гарантійний депозит за місяць 700$📌 🪑🛏 😎 Для комфортного проживання усіх співмешканців, від кожного очікується підтримання чистоти у місцях спільного користування, прибирання після себе та утримуватись від голосного шуму після 22.00 год. У будинку є графік прибирання!
-
Всім привіт 👋☺️ Віддаю безкоштовно хомʼячка з кліткою, кормом, тирсою, з усім, що бачите на фото. Якщо хтось давно хотіли собі чи дитині придбати домашнього улюбленця - я з задоволенням поділюсь безкоштовно ним з вами. Грайливе щастя 🙂 На жаль, далі тримати хомʼячка не можу. Клітка в чудовому стані, є все, для того, щоб утримувати його. Якщо у вас є будь-які питання - пишіть мені в дірект, радо відповім!
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, мне нужно отправлять еще что-то в WES ? Я заполнила заявку в WES, полностью все обработала в апостиле, и они сказали что будут обрабатывать инфу (уже после того как я оплатила), но апостиль и Wes ничего не написали на почту
-
Таунхаус 3 кімнати/ 2.5 ванні кімнати в оренду в районі Evergreen, неподалік від парку Fish Creek. Сучасний план поверху з відкритим дизайном. На головному поверсі розташована велика вітальня з великими вікнами та високими стелями, з виходом на сонячну терасу, орієнтовану на південний схід. Відкрита кухня з шафами з клена та яскрава обідня зона. На верхньому рівні знаходиться велика спальня з власною ванною кімнатою та гардеробною. Три просторі спальні. Підвал повністю облаштований. Є гараж, з’єднаний з будинком. У гаражі є розетка для зарядки електромобіля. Нижній рівень також пропонує офіс або кабінет із великим вікном. Поруч розташовані магазини, школи та громадський транспорт. Ціна: 2200 доларів, комунальні послуги не включені. Доступний для оренди з (за домовленістю). Для деталей, будь ласка, пишіть у повідомлення.
-
Які знаєш кращі варіанти?)