UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день, мені 15,шукаю любий підробіток, від вигулу собак до грузових робіт
-
Привіт Geo, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Добрий вечір! Я шукаю роботу офіціанткою. Маю два роки досвіду роботи на цій позиції та ще понад рік у сфері обслуговування. Буду дуже вдячна за допомогу в пошуку та підказки!
-
Greta bar
-
А можно уточнить, пожалуйста, высоту рамы первого, самого большого велосипеда? Я бы взял, если подойдёт. И один увлажнитель хочу. Спасибо)
-
дайте більше контексту, можливо в ПП. бо поки що незрозуміло що саме потрібно та які документи в вас є на руках на сьогодні
-
Привіт Kristina, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Кристина, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Amina, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт A T, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Алексей, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Sia, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Sam, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Flume, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Ксения, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Jon, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Damian, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Доброго вечора. Продаю дитячу кашу з України, вік від 0 до 6 місяців, за 2 пачки 40 cad, знаходимся в районі Beltline.
-
Привіт Kristinna, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт চুদুবুদু, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
20 Jan 2023, 19:11
367248/375824
6 minutes ago