UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт Ярослав, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Rouerininc, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Rouerininc, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Здраствуйте. Меня зовут Марʼяна. Я предоставляю широкий спектр маркетингових услуг. Какие услуги я предоставляю: ~ Таргетированая реклама ~ SMM ведение ~ Google ads ~ SEO ~ Сайты ~ Создание чат бота Предлагаю бесплатную консультацию.Интересно, пишите «+» в личние сообщения.
-
Привіт Mariana Kishko, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Сергей, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Алексей, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Женя, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Всем привет! Клич о помощи! Кто живёт в Калгари и делал своему животному серьезные процедуры в клинике, операции, посоветуйте клинику и ветеринара. Клиника Alpine сделала просто ужасно операцию кошке, на четвертый день просто швы разошлись, дырки в животе, выходит жидкость, по ходу инфекция попала или занесли при операции. Заплатили 2200 долларов за операцию и в итоге кошка в критическом состоянии
-
Привіт Ivenindoleline, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Anna, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Dasha💗, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Ксения, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
www.google.com/search?q=Deerfoot%20Spay,%20Neuter%20and%20Wellness%20Clinic&ludocid=1964287313052561336&ibp=gwp;0,7&sa=X&ved=2ahUKEwiQs4bt4IaLAxUyJzQIHZsaBe8Q_coHegQIHhAB
-
Привіт Sa, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт все класно, шукаю можливі варіанти дістатись до Келовни 21.01! Можливо хтось їде буду дуже радий знайомству !
-
Доброго ранку, шукаю роботу. Маю Канадський досвід bakery/pastry cook. Але шукаю будь яку, клінінг, склад... Якщо ' якась інформація буду вдячна
-
Привіт Ксения, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Тут, кстати, в отличие от снг, сталкинг - уголовное преступление
-
Привіт Tania, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
20 Jan 2023, 19:11
367433/376210
3 minutes ago