UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сдаётся 3х комнатный верхний (основной) этаж дома в район Riverbend. Полностью мебелирован. Есть возможность заменить двухъярусного кроватья с обычного двойного (double bed). Все коммуналки и интернет входят в стоимость аренды. Можно договориться на любой срок контракта. Аренда $2200. www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/main-floor/3-bedrooms/riverbend/furnished/593248
-
Правда злые языки говорят что можно не уведомить и платить налоги живя годами за границей
-
Ну скажем rental income остался или еще какая-то tax ties Я отсюда начал думать и USA как-то сразу выпало
-
Виноват . Поспешил
-
Думаю в цьому і було питання. Якщо бути громадянином Канади і поїхати жити в іншу країну, не повертаючись в Канаду. Але можу помилятись)
-
Если ты резидент другой страны и не такс резидент Канады то ваш изначальный ответ есть true
-
Перечитал вопрос. Makes sense
-
Если так смотреть на вопрос то однозначно нет
-
Ну ,ну ээээ да
-
А резиденси cra определяет по факторам
-
Але у Штатах навіть і без цього треба платити
-
Correct
-
Напевно only if you a tax resident :)
-
travel.gc.ca/travelling/living-abroad/taxation
-
It depends really
-
Я вчора читала статтю Forbes про справу Тинькова в Америці, стало цікаво як щодо Канади. Дякую за ваші думки
-
Тоді так) Просто Штати змушують платити, навіть якщо взагалі не живеш і нічого спільного окрім громадянства не маєш з тією країною. Доречі чула, що таких країн на весь світ тільки 2: США та Еритрея 😁
-
Я конечно же не знаю такого программиста И ни в коем случае не хочу сам так сделать
-
Привіт Александр, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Доброго дня) Обміняю українську гривню на канадський долар. Подробиці у приват
20 Jan 2023, 19:11
367540/376298
33 minutes ago