UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
привіт, я Ліна з України, і зараз я в Канаді, Калгарі, мені потрібна допомога з інформацією, мій паспорт закінчиться, а також мій дозвіл на роботу, і я хочу запитати вас, якщо ви знаєте, чи можу я продовжити свій паспорт і свій дозвіл на роботу чи ні?
-
Всем добрый день В компанию требуются плиточники (только с опытом работы !!!) Не помощники Не энтузиасты Не подсобники Работа официальная на PR ! Работа от выработки Требования : наличие своего инструмента , транспорт (это важно) Английский не важен Желательно молодые , крепкие и быстрые ребята ЗП очень достойная Если у вас есть опыт в Европе , научим канадским технологиям , это не проблема Пишите пожалуйста мне
-
Доброго вечора спільното!Печу на продаж домашній хлібчик:Пшеничний заварний-8$ Плетенки-8$ Хліб на опарі «Pulish”(чудова заміна заквасці)-10$ Калач-15$(декор з прісного тіста або мастики,рахується окремо Коровай-від 90$(також залежить від складності роботи) Також дуже смачні та всім відомі з дитинства : Пісочні корзинки з італійською меренгою(Начинка:малина,полуниця або карамелізоване яблуко)-2,5$(від 4 шт)
-
Шукаю компанію для сноубордінгу. 🏂
-
Приєднуйтесь до нашого дружнього кола українців, щоб відвідати Китайський культурний центр і разом відсвяткувати Новий рік за китайським календарем! Ось що на нас чекає: 🎭 Танці драконів і левів 🥋 Покази бойових мистецтв 🎶 Музика та танці 🎤 Оперні виступи 🖋️ Каліграфія на удачу 🎨 Традиційні ремесла 🛍️ Локальні торговці 🎟️ Лотерея удачі 📅 Дата: субота, 25 січня 🕛 Час: 12:00 📍 Місце: 197 1st Street SW 🔗 Посилання для реєстрації: forms.office.com/r/Yaf5HiU6er
-
🔨 Потрібні спеціалісти на сайдинг з канадським досвідом роботи. Заробітна плата від 30$/годину. Продовжуємо набір у дружний колектив! 🇨🇦 Досвід роботи – ОБОВ’ЯЗКОВИЙ. Є можливість кар’єрного зростання. ❗️ Надсилайте свої резюме та питання в особисті повідомлення.
-
Добрий день . В компанію , яка займається обслуговуванням готельних номерів в Кенморі, (годна їзди від Калгарі) шукаємо мейтененс працівників на FULL TIME ! Офіційне працевлаштування З 8.30 до 4.30-5.00 Довозка до роботи відбувається на робочому бусі і автомобілі. Свій транспорт не треба. 5 днів робочі і 2 вихідних : (вихідні : вівторок/ середа або середа / четвер) В обовʼязки входить : - Ремонтувати дрібні поломки (ручка від шухлядки і інше ) - замінювати лампочки - батарейки в пультах - іноді перевозка меблів - перевезення працівників з Калгарі до Кенмора і назад (на робочому транспорті ) НАЯВНІСТЬ ВОДІЙСЬКОГО ПОСВІДЧЕННЯ- обовʼязкове На час стажування заробітня плата 18$ на годину . Після випробувального терміну обговорюєте зп з власником компанії , все залежить від того, як себе зарекомендуєте під час стажування. Якщо вам цікава дана вакансія - надсилайте резюме з 9.30 до 4 години тільки в WHATSAPP ! (Не дзвінки!) +15875793121 - мова спілкування українська / англійська Після чого можна буде звʼязатись по телефону і задати питання.
-
З 1 березня у звʼязку з переїздом перездається двоповерховий двобедрумний будинок-дуплекс. $1975 плюс комунальні (влітку до 250, взимку до 350), пішки до станції c-train 3 хвилини, до суперстору 10 хвилин, Southcentre Mall 5 хвилин. Звертайтесь у приватні якщо цікавить. Гарного дня усім!
-
Знайома хоче продати ліжко квін (без матрасу), це дерево, три секції, купляли сину чоловіка (він жив 2 міс і більше ніхто не користувався ним) 400$, або краща пропозиція (чек реальної вартості прикріпляю) Наголошую, що продається без матрасу)