UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Президент Warner Bros. Games Давид Хаддад покинет компанию на фоне слабого финансового квартала и провала Suicide Squad: Kill the Justice League Он возглавлял отдел в течении 12 лет и останется еще на 3 месяца — пока ему не найдут замену. В дальнейшем CEO Давид Заслав планирует сосредоточиться на лайв-сервис играх и новых проектах для самых крупных франшиз: «Гарри Поттер», «Игра Престолов», «Мортал Комбат» и «DC».
-
Calgary Canucks Субота, 25-го січня 17:00 Max Bell Centre - Ken Bracko Arena Безкоштовно з реєстрацією Посилання для реєстрації Canucks також щедро пропонують код на знижку 50% членам української громади, які не є новоприбулими, але хотіли б відвідати матч.
-
Calgary Canucks Субота, 25-го січня 17:00 Max Bell Centre - Ken Bracko Arena Безкоштовно з реєстрацією Посилання для реєстрації Canucks також щедро пропонують код на знижку 50% членам української громади, які не є новоприбулими, але хотіли б відвідати матч.
-
Продаю зимові робочі чоботи. Sorel. Розмір 9. Ціна 50$
-
Всем привет ! Подскажите озеро в горах где можно покататься на коньках . Спасибо:)
-
Good afternoon, I am looking for vinyl floor or tile installers. I have a couple of piece jobs in Calgary to install vinyl flooring and some tiles after January 29. And will be have more jobs coming. If you know anyone, please let me know here or by phone. 587 nine six nine 5005.
-
Добрий день , шукаю роботу на кухні , маю два роки канадського досвіду в ресторанах працювати вмію на любому процесі , можеш у когось де ви працюєте шукають робітників зараз , або ви випадково знаєте такі місця напишіть будь ласка в приватні , буду дуже вдячний
-
Матрасы: Twin - цена 70 CAD и Queen - цена 150 CAD (1 шт). Состояние - как новые, очень удобные. Самовывоз из даунтауна.
-
Стол кухонный в комплекте с тремя стульями. Цена - 100 долларов. Самовывоз из даунтауна.
-
Добрий день, скільки часу зараз займає підтвердження диплому українського вузу.
-
Хотіла запитати про додаткові документи по non EE (AOS) стріму. Там мало бути: свідоцтва про одруження/розлучення, тест з англійської? Я щось пропустила? І там де паспорти- це тільки перша сторінка чи і штампи про вʼїзди/виїзди?
-
Освіта теж не потрібна? А потрібно візу додати? Бо я так зрозуміла, що ні