UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ого, вам відповіли)) Я за півтора року не зміг ні дописатись, ні додзвонитись ні бодай отримати хоч якусь відповідь. Планували відпустку, відмінили рейс і три квитки згоріли, нам звичайно повідомили ледь не в останній момент. Оформив повернення, і півтора року пробував вийти з ними на звязок - безуспішно. Через майже 2 роки кошти впали на рахунок ківі, тепер за них частково купив квиток. Сидів зпершу думку гадав чи долечу, чи не кинуть, але пробив через вестджет, мій квиток є)
-
Підтримую. У мене з Ківі теж була ситуація не дуже приємна. Купив квиток, настав час реєструватися на рейс, але на сайті перевізника отримав повідомлення, що "реєстрація не доступна, бо квиток куплений не у нас". І все. Звернувся до підтримки Ківі і у відповідь отримав фразу, що ми лише посередники, от ваш квиток і йдіть розбирайтесь самі. 🙂 Я їм потім сказав, що то був перший і останній раз, коли я обрав Ківі, як сервіс по купівлі квитка, так на це оператор мені нічого не відповів, а за хвилин 30 прийшов лист на пошту, що вас успішно зареєстровано на рейс. Ніби і вирішили все, але був би інший оператор і не відомо чим би закінчились все. Тож як висновок: Дивитись ціни і рейси на Ківі. А купувати виключно напряму у компанії-перевізника
-
Так посередник завжди дорожче та може мати приколи. Хоча, як планувальник - чудовий сайт!
-
Так, ківі посередник і дуже не надійний. Купуйте напряму у авіаліній. Користувався ківі бо мав там кошти на рахунку, хотів вивести. Але їх не рекомендую ні в якому разі
-
Спасибо, просто киви вроде как посредник, но если там платёж прошёл то по идее и в компанию перевозчика пройдёт, ещё раз спасибо за информацию
-
Всём привет, ребята можно покажу своё резюме вам, а вы оцените норм или нет?
-
Купував через ківі в доларах, з привату(гривнева картка). Курс 37.45 порахувало
-
Ребята, тут у кто-то платил на сайте aircanda или других компаниях на прямую просто с карты приват? Мне интересно пройдёт ли платеж и какая там будет комиссия за конвертации?
-
Дякую за не допомогу
-
Де купували? Яка вартість за 1 людину ?