UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Купував через ківі в доларах, з привату(гривнева картка). Курс 37.45 порахувало
-
Ребята, тут у кто-то платил на сайте aircanda или других компаниях на прямую просто с карты приват? Мне интересно пройдёт ли платеж и какая там будет комиссия за конвертации?
-
Ну по своему опыту могу сказать, что в течении часа должно прийти, я и больше суммы пересылал
-
Роблю переказ на 100 доларів зразу приходить роблю на 1000 то немає
-
Бывает и час нужно ждать, бывает за 5 минут приходит
-
Ну якщо у вас немає безвізу чи ще чогось, то дійсно можуть виникнути проблеми, але не факт
-
На сайті aircanada, 800-900 cad за особу
-
Дякую за не допомогу
-
Перекидую гроші з рахунку на рахунок але не приходить ссилка щоб отримати ці кошти Скільки часу потрібно щоб воно прийшло банк один і той же самий
-
Дивіться вартість і дати на Kiwi
-
Де купували? Яка вартість за 1 людину ?
-
А в Франкфурті не потрібна віза або дія Пл?
-
Ні, я з польської перевела на Revolut і там за вигідною ціною купила CAD і оплатила
-
Нужно ли декларировать деньги на банковском счету, а не в наличке?
-
Ви на сайті aircanada платили укаінською гривневою карткою?
-
Westjet зійшов з розуму зі своїми цінами взагалі. Ми купили квиток на AirCanada, з Варшави через Франкфурт до Калгарі, загальна сума вийшла така, як тільки один переліт з Амстеру з Westjet
-
З Амстердаму прямий, westjet
-
Ну, не знаю что именно нужно вашим арендаторам, но в cibc и scotia в мобильном приложении сверху ваше имя, может этого будет достаточно
-
Так але на як зробити скріншот щоб було видно що це саме мій банківський аккаунт?
-
Ну мы просто показывали банковский счет в мобильном приложении на котором была достаточная сумма за несколько месяцев аренды, может скриншот такой же нужен
20 Jan 2023, 19:11
36830/371391
10 minutes ago