UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це така печаль, в мене купа знайомих на гуманітарку подаються та мають надію(
-
Продам свою автівку Nissan Rogue SV AWD 2015 року, 163 тис пробігу, на свіжій зимній і ще 1-2 роки добрій всесезонній резині - в комплекті. Хочу отримати 13500 CAD, поторгуватись звичайно можна. Проблем немає. З обслуговування що скоро - заміна масла чере 1к км, вже час міняти свічки і перевірити змазку повного приводу влітку - восені на ТО сказали що ще норм. По косметиці - є пара подряпин, але не критично, все подивимось вживу. Звертайтесь в особисті.
-
Продам свою автівку Nissan Rogue SV AWD 2015 року, 163 тис пробігу, на свіжій зимній і ще 1-2 роки добрій всесезонній резині - в комплекті. Хочу отримати 13500 CAD, поторгуватись звичайно можна. Проблем немає. З обслуговування що скоро - заміна масла чере 1к км, вже час міняти свічки і перевірити змазку повного приводу влітку - восені на ТО сказали що ще норм. По косметиці - є пара подряпин, але не критично, все подивимось вживу. Звертайтесь в особисті.
-
Рагуль - наднаціональне явище
-
Всім привіт 👋🏻 Підкажіть, будь ласка, де я можу змінити місце дислокації, яке вказано в ворк перміті, бо в мене вказана Манітоба, а з 1 січня 2025 р. вже є проблеми з тим, щоб взяли на роботу, якщо вказана інша провінція. Я чув, що це можна зробити в аеропорті, якщо хтось знає, куди саме я можу там звернутися?
-
В аеропорту з тим не допоможуть, дзвоніть в IRCC на гарячу лінію