UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я доречі до сих пір цим займаюсь,але мабуть у Канаді це не актуально ще й без освіти,тільки досвід і вміння
-
Доброго дня,а без вищої освіти,PR не отримати в Альберті?
-
Дякую. Тобто треба робота яка дає можливість податись на PR?
-
4-та ночі, завтра пошукаю
-
З вас заявником виступає хтось один, другий іде "причепом". То порахуйте бали жінки, "причеп" там додає балів, але не дуже сильно
-
Але без освіти я так розумію мало шансів нажаль ..
-
Як викладач може й ні, але хороша англійська дасть їй високий бал
-
Було діло) в мене кум поїхав до Калгарі,от і ми думаємо чи є шанс туди поїхати і лишитися. В мене немає вищої,у жінки є,вона володіє англійською,я так собі,але не прям погано. От і хочу зрозуміти,чи будуть розглядати запит на PR від неї якщо вона викладач по освіті
-
Приблизний бал можна порахувати в різних варіаціях на сайті Альберти, там є калькулятори
-
Привіт Олег, ми колись з тобою на харківський ремонтували мій ноутбук. Світ тісний :) Задля PR треба виступати одному із заявників як основна персона, зрозуміти у кого найкращі шанси - то є робота еміграційного консультанта. Зазвичай треба 3 речі - освіта, високий бал з англійської та рок пропрацювати в Альберті
-
Підкажіть будь ласка,чи є шанс отримати PR якщо немає вищої освіті,а у жінки вища з викладання англійської мови?
-
Через 5 годин😉
-
Ну, це ж група по Калгарі, скоріш за все і час калгарійський