UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Писали, що дають. Але 3к вже давно не дають, ніяких бенефітів, тільки ВП.
-
Дякую, Ірина! ☺️
-
Привіт Iryna, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Продам жіночу зимову куртку Columbia р. XS (наповнення:поліестер)стан нової 80CAD Жіночі зимові ботинки Jack Wolfskin р.39 в ідеальному стані 80CAD.Район Legasy
-
Привіт Frlelma, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Всім привіт шукаю механик для підбору авто в Калгарі За питаннями пишіть в лс
-
Привіт Frlelma, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Питання по перельоту через Хитроу транзитом.Чи можна так брати квиток,якщо немає візи в Uk?
-
Напишите мне в личные сообщения пожалуйста
-
Можно, но смотря какими авиакомпаниями. Единый билет или разные. Сколько пересадка будет по времени
-
Добрий день, шукаю роботу будь-яку роботу: на складі, допомога на кухні, прибирання. Англійська початкова. Буду вдячна за будь-яку яку інформацію.
-
Привіт) потрібно гривня Скину на канадську Хто має?
-
15$
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=dU2rh-u_ogE-kAIt Посмотри у Димитрия как , я по нему в прошлом году делал
-
Там можно только выбрать «да» или «нет»
-
Продам телевизор Hisense 60 дюймов. Smart TV. 300 долларов. Пульт,ножки в комплекте. Коробка в наличии. Возможна доставка.
-
Вы смотрите видео? Там по-моему на этом пункте специфическая фраза нужна
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста кто знает, во время подачи заявки на продление WP, там спрашивают: есть ли job offer. Я просто работаю и получаю зп на карту с вычетом налогов. Официально. Какой ответ там нужно указать?
-
Спасибо. Сейчас пересмотрю
-
Привіт Yuliia, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
20 Jan 2023, 19:11
368677/373507
6 minutes ago