UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Як викладач може й ні, але хороша англійська дасть їй високий бал
-
Було діло) в мене кум поїхав до Калгарі,от і ми думаємо чи є шанс туди поїхати і лишитися. В мене немає вищої,у жінки є,вона володіє англійською,я так собі,але не прям погано. От і хочу зрозуміти,чи будуть розглядати запит на PR від неї якщо вона викладач по освіті
-
Приблизний бал можна порахувати в різних варіаціях на сайті Альберти, там є калькулятори
-
Привіт Олег, ми колись з тобою на харківський ремонтували мій ноутбук. Світ тісний :) Задля PR треба виступати одному із заявників як основна персона, зрозуміти у кого найкращі шанси - то є робота еміграційного консультанта. Зазвичай треба 3 речі - освіта, високий бал з англійської та рок пропрацювати в Альберті
-
Підкажіть будь ласка,чи є шанс отримати PR якщо немає вищої освіті,а у жінки вища з викладання англійської мови?
-
Через 5 годин😉
-
Ну, це ж група по Калгарі, скоріш за все і час калгарійський
-
Конфіскують,якщо не декларуєте і це може буди дуже поганою історією для подальших подорожей. Тому краще по закону. А в обхід на власний страх і ризик
-
Декларируется вся сумма , в Европе нужны документы на происхождение
-
Та всі так пишуть але не хочеться потім щоб гроші конфіскували або через ці розборки рейс пропустити
-
Він з Сербії наскільки я знаю, та єдиний російськомовний інструктор в Калгарі
-
Пишите вопросы в комментарии на youtube, все читаем, на все постараемся ответить
-
Нас не спрашивали, тут на новичков не особо смотрят
-
Взагалі,якщо по правилам ,то ви маєте лише підтвердити,що це кошти ваші,якого вони походження ви не вказуєте. Тобто якщо це наприклад 20 тисяч,то у вас повинен бути чек зняття готівки з вашого рахунку,і виплачуєте мито за перевезення. Це всі вимоги,які вказані.
-
Дякую вам і ще таке питання а якщо сума перевищую ліміт то підтвердження треба мати на сю суму чи тільки на ту частину яка ліміт перевищує?
-
На повнолітню,тому що діти лише в супроводі дорослих,а якщо супровід то ви рахуєтесь як законний представник і дитина неправоздатна в цьому випадку
-
Дякую а на особу це на повнолітню чи на дітей теж можна?