UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Він з Сербії наскільки я знаю, та єдиний російськомовний інструктор в Калгарі
-
Пишите вопросы в комментарии на youtube, все читаем, на все постараемся ответить
-
Нас не спрашивали, тут на новичков не особо смотрят
-
Взагалі,якщо по правилам ,то ви маєте лише підтвердити,що це кошти ваші,якого вони походження ви не вказуєте. Тобто якщо це наприклад 20 тисяч,то у вас повинен бути чек зняття готівки з вашого рахунку,і виплачуєте мито за перевезення. Це всі вимоги,які вказані.
-
Дякую вам і ще таке питання а якщо сума перевищую ліміт то підтвердження треба мати на сю суму чи тільки на ту частину яка ліміт перевищує?
-
На повнолітню,тому що діти лише в супроводі дорослих,а якщо супровід то ви рахуєтесь як законний представник і дитина неправоздатна в цьому випадку
-
Дякую а на особу це на повнолітню чи на дітей теж можна?
-
На особу ,я ж і написала) 10 на сім‘ю трактують в Канаді. Може не зовсім зрозуміло висловилася.
-
А ось тут написано на особу
-
На сім‘ю. При виїзді треба декларувати вище 10 на людину,якщо по правилам прикордонної службі України, а іншому,як пощастить,провітрять чи ні(якщо не вказали,та вирішили перевезти)
-
Хіба декларувати треба не на в‘їзді? 🤔
-
Премєра відео о 8 годині ранку по лінку youtu.be/V8TM3L8CnKo. Зараз неактивний. Підтримайте лайками, пані Еллу, дуже корисна інформація. Сподіваємося вона нам буде допомогати з відповідями під відео 🙏
-
Хтось декларував гроші при виїзді Польщі? І все ж таки яка сума дозволена для вивозу 10тис євро на людину чи на сім’ю?
-
Это в тему перелетов
-
Огоо
-
@calgary_it
-
В любому випадку, якщо що, дайте знати. Маю гарного дизайнера також, скоро будемо в Калгарі, та полюбляємо кальян, то мабуть десь встрінемось 😁
-
t.me/uu_calgary/49525/49550
-
та й туди його туди 🙂 на нього є менше всього часу, та там саме цінне то є контент. вибачте за рекламу, нам тре шоколадки дівчатам за допомогу організовувати 🙂