UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А так это черпз провинцию а не через ее напрямую
-
на сайті Альберти заповнюєте анкету на EOI і чекаєте запрошення. У вас професія в будівельній сфері?
-
Сколько не пробывал разобраться именно в этом стриме ничего не пониммю
-
О а поясни каа это работает кстати: я создаю свой профиль на ее, тир 3 в меня. А как потом на альбертийскую идти я не понимаю? И как потом указывать сто есть профиль на ее?
-
Перездам затишну 2-кімнатну квартиру з 1 лютого, за адресою 205 Heritage Dr SE. Можна на 1 МІСЯЦЬ. 🎁 Перший місяць – з приємною ЗНИЖКОЮ! ✔ 2 окремі спальні + вітальня ✔ Чудовий вид на гори, сонячна сторона ☀ ✔ Тепла взимку, затишний будинок із хорошими сусідами ✔ Зручне розташування: – 10 хвилин пішки до станції C-Train Heritage – Поруч автобусні зупинки – У пішій доступності Walmart, Dollarama, Coop, Winners та інші магазини 💰 Вартість оренди – 1725$/міс + електроенергія 🔹 Депозит – всього 499$ 🚗 Парковка – 30$/міс 🐶🐱 Тваринки дозволені (додатково 25$)
-
Нет.
-
Продаю свой Линкольн МКХ, 2014 год, двигатель V6 , 3,7 л. AWD, полностью загружен. 283000 км. Двигатель и трансмиссия работают отлично. Машина чистая, ухоженная и обслуженая. - активный статус -новое лобовое стекло -новые зимние покрышки -лунная крыша - двойной климат контроль - кожанные сиденья с подогревом и охлаждением - подогрев руля -электрические стекла, сиденья и задняя дверь - адаптивный круиз контроль - слепые зоны в зеркалах - лунная крыша -камера заднего вида -нет града -нет протекания масла Есть Карфакс. Калгари. 9600$
-
У анкеті EOI ви обираєте стрім. І вказуєте ЕЕ профіль. Зайдіть подивіться. Також на сайті Альберти розписана інструкція повністю.
-
Я не понимпю как попасть ч стрим альберта експресс ентри
-
Я это понимпю!
-
хоча б на сайт зайдіть і почитайте... анкета EOI на всі стріми Альберти
-
Ну так як і написала....
-
Я знаю каа на сайтп альберты заполнять. Я спрашиваю аак именно альберта експресс ентри идти.
-
Але це тільки у випадку що у вас нок у констракшині, або у медицині, або у сількому господарстві.
-
напряму, я в провінції ні в чому не брав участь, Альберта сама зі мною вийщла на зв”язок
-
Кули заїхати?в Лондон чи Канаду?
-
А шо за професмия такая?
-
Привіт, може хтось знає наших шиномонтажників в Калгарі?
-
По поводу meest - отправлял маленькую коробочку, из-за размера даже было дешевле авиа чем морем. Если чисто ключи, то попробовать FedEx maybe ? Мне недавно федекс привез конверт с Украины 13 выслали 16 был уже у меня
-
Друзі, доброго дня! В мене питання з приводу відправлення посилки в Україну. Треба передати ключі від квартири. Бачила, що багато хто радить Meest, але виглядає так, що ця пошта більш підходить для великих посилок. Мені дуже важливо, щоб посилка прийшла якомога швидше. Що можете порадити? Дякую за допомогу!
20 Jan 2023, 19:11
368944/373547
14 minutes ago