UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт) Здається кімната, для однієї людини або пари у затишній 2-bedrom біля Heritage C-Train Station. В квартирі буде тільки один руммейт. Загалом, в квартиру входить: дві спальні, одна загальна кімната, комора, кухня, ванна/туалет, балкон. 3-й поверх 4-поверхового будинку. Через дорогу від будинку поліцейський відділок, тому безхатьки в найближчому радіусі тут не тиняються. Walmart, Dollarama, Superstore, Save-On-Foods, кафе, фастфуди, спортзали, барбер шопи, різні крамнички в пішій доступності. Загальна сума за усю квартиру: 1800 у місяць + 18 страхування (по 909 доларів з людини виходить). Для в'їзду депозит не потрібен, буде потрібна тільки довідка з роботи. За усіма деталями звертайтесь у особисті повідомлення.
-
BioWare раскрыла «команду ветеранов», которые возглавляют разработку Mass Effect 5. • глава разработки — Престон Ватаманюк: ведущий дизайнер Mass Effect 1-3, Star Wars: Knights of the Old Republic и Neverwinter Nights 2. • креативный директор — Пэрриш Лей: ведущий аниматор Mass Effect 1-3 и Anthem. • глава повествования — Мэри Демарль, сценарист Deus Ex: Human Revolution, Deus Ex: Mankind Divided и «Стражей Галактики». • арт-директор — Дерек Уоттс: арт-директор Mass Effect 1-3. • глава команды — Майкл Гэмбл: продюсер Mass Effect 2-3, Anthem.
-
Всім привіт! Їду завтра зранку в Едмонтон і буду вертатися в той самий день. Маю одне вільне місце.
-
Всем привет. Мой парень ищет работу в сфере химических технологий. У него два высших образование одно американское второе канадское. Выпустился летом прошлого года. Есть лабораторные работы и оценки профессоров так же самостоятельное исследование. Возможно кто то слышал или есть знакомые которые слышали что в эту сферу требуются специалисты. Пожалуйста дайте знать. Город сейчас не так важен. Мы рассмотрим любые варианты. Спасибо ☺️
-
привіт, шукаю житло на 1 місяць для дівчини на місяць до 600кад з кінця лютого до кінця березня
-
Привіт Мій шеф шукає працівника на позицію siding installer Якщо комусь цікаво пишіть
-
Всім доброго вечора, підкажіть будь ласка чи міняють ще українські права на канадські.
-
Всім привіт!☺️ Дівчата 🌸 Оренда кімнати в Prestwick SE. Ціна 750CAD. В оренду входять всі комунальні послуги, кабельне телебачення та швидкісний інтернет. До зупинок пішки 3-5 хвилин. Неподалік є багато магазинів: Walmart, Safeway, Sephora, Dollarama, Winners, Superstore. Є багато вуличних парковок. Ванна кімната ділиться на дві кімнати. КУРИТИ ЗАБОРОНЕНО. Без домашніх тварин. Депозит 750$. Кімната вільна з 1 лютого. Щоб дізнатися більше, напишіть мені в ОП. Дякую.
-
ЗАПРОШУЮ НА СНІДАНОК З НУТРИЦІОЛОГОМ ТЕМА: «ЯК ЗБЕРЕГТИ МОЛОДІСТЬ ТА ЕНЕРГІЮ?» Запрошую вас на затишний сніданок із нутриціологом, де ви дізнаєтесь, як харчуватися, щоб залишатися енергійними, підтримувати здоров’я шкіри та уповільнити процеси старіння. 🌟 Ви дізнаєтесь: ✅ ТОП-продукти, що продовжують молодість ✅ Як скласти меню для сяючої шкіри та високого рівня енергії ✅ Які вітаміни та мікроелементи необхідні для anti-aging ефекту 🌟 Формат зустрічі: ✔️ Неформальне спілкування за сніданком – без нудних лекцій! ✔️ Живий діалог, де ви зможете поставити свої запитання та отримати персональні рекомендації. ✔️ Атмосфера тепла, затишку та підтримки. Сніданок відбудеться 09 лютого (неділя), о 10:00. Місце: Primary Colours (802 49 Ave SW). Кількість місць обмежена! Захід безкоштовний. Оплата лише за ваше замовлення. Для реєстрації на захід пишіть у приватні 💌 Буду рада бачити вас на своїй сторінці в інстаграм 👉 www.instagram.com/s.klipikova?igsh=MTl3bHJ3Ym1uaXVmcw%3D%3D&utm_source=qr
-
-
Продам пилосос-20$ Забирати downtown
-
Дякую
-