UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
а хто стикався і знає як покриває робоча стаховка лінзи чи екзамен на лінзи
-
Зависит от ваших рабочих бенефитов. Никто, кроме вас, не знает, что именно и как покрывают ваши бенефиты, за которые вы платите деньги.
-
Терміново шукаємо відповідального майстра для роботи з гіпсокартоном. Вимоги: ✔️ Досвід роботи з монтажем гіпсокартону ( бажано) ✔️ Бажання працювати ✔️ Акуратність, відповідальність, пунктуальність Умови роботи: ✅ Стабільна оплата (обговорюється індивідуально) ✅ Робота на постійній основі або по домовленості ✅ Об’єкти в Калгарі За деталями звертайтеся по номеру (403) 836-4627
-
“Привіт, я Аня Я створюю квіткові композиції та їстівні букети у Калгарі! Якщо шукаєте оригінальний подарунок для близьких або хочете потішити себе красивою композицією – я з радістю допоможу. 📍 Використовую тільки свіжі квіти та якісні продукти 🎁 Ідеально для подарунка на будь-яке свято 🚗 Є можливість замовлення та доставки Інстаграм: www.instagram.com/sweetflower_boutique22?igsh=bHRqM3g5dmRvZ2lp
-
😘🥰
-
Добрый день, в кого есть контакты тех кто машины из Канады в Европу отправляет?
-
Продам Honda CR-V 2024 (AWD, кожаный салон, идеальное состояние) • Цвет: Черный • Тип привода: Полный (AWD) • Turbocharged, 1,5 л (190 л/с) • Салон: Кожаный, без износа • Пробег: 12,300 км • История: Автомобиль куплен новым у официального дилера в Калгари. Обслуживался исключительно у дилера (все записи доступны). • Состояние: Без ДТП, без повреждений, как новый. • Комплектация: EX-L Електростеклоподьемники Подогрев сидений: перед, зад. Адаптивный круиз контроль. Удержаний в полосе. Датчик дождя. Подогрев руля. Панорамный люк. Климат контроль. Парктроники (перед, зад). Безключевой доступ. Удаленный запуск двигателя. Навигация. Машина полностью готова к использованию, не требует дополнительных вложений. Цена: 44000
-
Подскажите пожалуйста, кто-то недавно делал продления загран паспорта в консульстве, что нужно, просят ли дополнительную информацию?
-
Слышал, есть информация что не продлевают мужчинам, возможно кто-то продлил?
-
Привіт, потрібна людина на прибирання будинку у цю суботу о 9am. Потрібно мати досвід, машину, хімію, пилосос, швабру. Роботи на 6-7год зп від 20$/год. Пишіть в приват якщо цікавить.
-
55$