UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
No way!
-
Мне вспоминается март 2023 как здесь все, та и не только здесь, кричали, всё! после 31 марта только как турист! а мы были ещё а ЕС и хорошо что я не паниковал и не купил билеты по3к$ за один что б успеть до 31.03 я был уверен что будет продление и оно было, мы приехали без всякого кипеша в апреле. Так что все кто утверждает что после 31 марта невозможно будет продлить wp лучше бы по продержали свой язычок за зубами и не сеяли панику.
-
а кто-то говорил что война будет, а кто-то что не будет. А ещё говорили что трампа не выберут. и тд. Официально могли и не продлить, продлили, хорошо, молодцы все кто надеялись на это . может вы правы - объявят и снова продлят. Некоторые предпочитают без *да продлят опят* и оперируют официальной информацией
-
-
Добрий день! Продаю речі для дівчинки 12-13 років . Зимні і літні ,також серед них є такі шо ні разу не вдягли. Є зимні джинси з хутром. Також підійдуть футболки чи світера на худеньку дівчину s розміру ) Продаю за 100 cad Речей багато . Район Redstone. Пишіть в приватні
-
Мне вспоминается март 2023 как здесь все, та и не только здесь, кричали, всё! после 31 марта только как турист! а мы были ещё а ЕС и хорошо что я не паниковал и не купил билеты по3к$ за один что б успеть до 31.03 я был уверен что будет продление и оно было, мы приехали без всякого кипеша в апреле. Так что все кто утверждает что после 31 марта невозможно будет продлить wp лучше бы по продержали свой язычок за зубами и не сеяли панику.
-
-
Дякую за відповідь ☺️
-
Я була в грудні в консульстві в Едмонтоні з братом, хотіла свій слот передати йому, то відмовили і сказали, що навіть дружина чоловіку не може передати або навпаки.. Типу вони тепер не можуть змінювати ім'я у слоті (як дівчина сказала у тому віконці) Але щодо дитини точно не знаю.
-
Привіт) Можливо хтось стикався з такою ситуацією? Дитині потрібно зробити паспорт( скоро закінчується) Ми піймали лот і от наче все добре і вау, але ми робили це з чоловіком вдвох, паралельно і оформили на нього І так, тільки за тиждень до ми дійзналися що потрібен кьюркод, в чоловіках його нема. Чи можу я прийти з дитиною по тому лоту? Чи не буде це проблематично? Дякую за відповідь)