UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
-
Дякую за відповідь ☺️
-
Я була в грудні в консульстві в Едмонтоні з братом, хотіла свій слот передати йому, то відмовили і сказали, що навіть дружина чоловіку не може передати або навпаки.. Типу вони тепер не можуть змінювати ім'я у слоті (як дівчина сказала у тому віконці) Але щодо дитини точно не знаю.
-
Привіт) Можливо хтось стикався з такою ситуацією? Дитині потрібно зробити паспорт( скоро закінчується) Ми піймали лот і от наче все добре і вау, але ми робили це з чоловіком вдвох, паралельно і оформили на нього І так, тільки за тиждень до ми дійзналися що потрібен кьюркод, в чоловіках його нема. Чи можу я прийти з дитиною по тому лоту? Чи не буде це проблематично? Дякую за відповідь)
-
Підкажіть в кого на федеральному етапі норм прийняли довідку про несудимість з реєстру МВС?
-
У меня приняли её. Потом попросили military records и letter of employment. Теперь просто жду. И жду.
-
Я главный апликант и единственный. Я им говорил что меня temporary laid off с роботы , и они попросили чтобы подтвердить и потом меня вернули на работу и я им об этом сообщил. - это было чуть более 2 месяцев назад и я досих пор жду. Засчитали они мне medical exam и всё
-
Вы праймери аппликант? Получается, письмо от работодателя им старое не понравилось, свежее попросили?
-
maps.app.goo.gl/YNsEF1xpBi95q2fy9?g_st=com.google.maps.preview.copy Чув багато гарних відгуків, сам не був
-
Вітаю, Скажіть чи хто небудь вставляв собі імпланти (зуби) в Калгарі? (Менше ніж за $5000) Дякую