UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В маркетплейсі багато оголошень. Дивлюсь його і не знаю який краще обрати, щоб не дороге житло, школа, ну і роботу би.
-
Brigelend рекомендуєте? Ви там мешкаєте?
-
І також дивіться маркеплейс, там часто люди хочуть передати свій контракт, а це зазвичай вигідніша ціна, бо підписували раніше, коли були нижчі ціни
-
Дивіться район bridgeland, нові будинки, 20 хвилин пішки до центру (1 станція трамваю). Але тут трішки високі ціни (на жаль, навіть за останній місяць підняли ціни на однушки на 50-100$ 😢), але квартир вільних багато. Одразу біля трамваю 5 жк різних
-
а ви не знали за візу? чи знали і пробували просто чи повезе?)
-
Доброго здоров'я усім. Дружина 35 років з сином 7 рочків летять до Канади в Калгарі. До 10 березня хочуть бути вже в Калгарі. Я залишаюсь в Україні боронити край. Порекомендуйте житло, недалеко зі школою.
-
Вже люди отримували, в загальному чаті по пошуку знайдіть. У мене правда банк ВМО, але акція така ж сама, і менеджер сказав, що ми теж можемо отримати ці гроші
-
Идеальная колбаса куриная в Walmart
-
Чоризо хорошее находил кто?
-
Это да, если животное в номере, они не заходят.
-
Почему через год?
-
И да, там все только на платные карты
-
В сибс оно только через год получается
-
Всем привет. Подскажите, кто-то узнавал за акционные 350 долларов от CIBC, распространяется эта акция на наши карты? Мне менеджер в банке сказал, что нет, т.к. у вас обслуживание карт бесплатное.
-
Всі з‘їв наступного разу зфоткаю)😁
-
Так, розглядали це у відео. Але потрвбно листувати завчасно
-
Польша граничит ,а где Канада.ну прям респект))
-
И вообще мне нравиться то что найти сало и тд. легче чем в Европе даже)
-
Ні. Можно набрати підтримку убера і завнити свій статус на волкера
-
А фото можна?
20 Jan 2023, 19:11
37162/372815
13 minutes ago