UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Потрібно наперед зв’язатись з волонтерами, во вас зорієнтують
-
Ну не зовсім ні, вас поселять але в Калгарі вже не нададуть безкоштовно
-
Привіт. Хтось в курсі де в Calgary можна зробити лазерний друк клавіатури?
-
Місця обмежені
-
Так теж про це чула, тому вирішила тут запитати. Дякую за відповідь
-
Теоретично - маєте. Фактично - залежить від інших претендентів. Якщо будете ви, здорова самостійна родина, наприклад і одинокі матері з дітьми, то перевагу нададуть не вам
-
І також зараз є проблема з вільними місцями в готелі, багато людей пишуть що їм відмовляють в безкоштовному житлі
-
То якщо я прилітаю одразу в Калгарі то маю можливість отримати житло на 2 тижні ?
-
А если вылет из Торонто в Калгари будет через пару дней ? На пару дней тоже не посетят?
-
Нет
-
Нет.
-
Ні, житло на два тижні можна отримати тільки один раз, вас про це попередять
-
Також цікавить це питання
-
Здравствуйте, 2 февраля я и моя жена прилетаем в Торонто . Но конечная точка у нас Калгари. Билеты в калгари ещё не покупали. Хотим попросить отель в Торонто на 3-7дней и потом полететь в Калгари. По прилёту в Калгари можно будет ещё получить 2 недели в отеле ?
-
@am0nshi даже на собственный сайт ссылки трёт:-)
-
Доброго дня , питання з приводу проїзного , ходив до магазини купляли квитки , сказали що можна купити пас на місяць за 30 з чимось . Хто знає ?
-
Здравствуйте, 2 февраля я и моя жена прилетаем в Торонто . Но конечная точка у нас Калгари. Билеты в калгари ещё не покупали. Хотим попросить отель в Торонто на 3-7дней и потом полететь в Калгари. По прилёту в Калгари можно будет ещё получить 2 недели в отеле ?
-
Telus, и телефон, и интернет
-
30-60 за первый чемодан, 60-80 за второй
-
Work permit действителен в любой провинции Канады не зависимо в каком аэропорту города вы его получаете
20 Jan 2023, 19:11
37262/371511
12 minutes ago