UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго ранку, маю таку ситуацію, в батьків є рахунки в скошиа, але вони в Україні, треба закрити ці рахунки, з мамою питань немає вона знає англійську, але тато геть не знає, а там все через телефону розмову, може знаєте спеціалістів наших зі скощиабанку які змогли б допомогти? Дякую.
-
Звоните в колл-центр, должны дать переводчика на Украинский. Если они вообще готовы закрывать счет по телефону 🤷🏻♂️
-
З 1-го березня (є можливість заїхати раніше) перездаю контракт на двоповерховий таунхаус (виїзд у зв'язку зі переїздом до іншої країни по роботі). 🔹 Локація: 1306 Lynnridge Bay SE, 3 хвилини до автобусної зупинки (20 хвилин до центру, 15 хвилин до Chinook mall) -Гарна транспортна автомобільна розв'язка -Спокійний і тихий район. -5 хв на автобусі до Freshco. 🔹 Умови проживання: - Просторий та світлий таунхаус - Спокійні сусіди - Спільна кухня, вітальня та санвузол - Нежитловий бейсмент в якому розміщенні пральна і сушильна машинка - Дворик із барбекю-зоною (є стільці та столик, за потреби залишимо також газове bbq) 💰 Ціна оренди: 1879$ + комунальні (максимум було 190$) + 500$ одноразовий deposit damge. 📩 Пишіть у приватні повідомлення за додатковою інформацією, або щоб домовитися про перегляд!
-
Вибачайте, але ви взагалі не розумієте про що ви кажете. Немає у них перекладачів, я вже це питав, або як варіант я не розумію, тоді попрошу факти в студію.
-
Какие вам нужны факты? Я работал в рбс, сейчас работаю в другом банке и знаю правила работы изнутри. Пытался помочь, но с диалогом «факты в студию» - это к Якубовичу, со мной так общаться не надо. Удачи вам в Вашем journey.
-
сем привет, подскажите где можно взять для документы для sole proprietorship (self employed) Бизнес имя в реджестри зарегистрированно Certificate of incorporation / certificat de constitution / registration extract / certificate of existence).
-
всем привет, подскажите где можно взять для документы для sole proprietorship (self employed) Бизнес имя в реджестри зарегистрированно Certificate of incorporation / certificat de constitution / registration extract / certificate of existence).
-
Ну шось типо ось ссилкп на правила що скошиабанк має надати перекладача, бо я дзвонив декілька раз в кастомер сервис і мені казали що перекладачів немає.
-
Можливо через них можна це зробити
-
Тому і питаю за наших хто працює в скошиа.
-
Мати разів 10 дзвонила поки попала на того кого змогла зрозуміти, с татом взагалі важко.