UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У зв'язку з переїздом перездаємо свій контракт. 1 bedroom. Вільна з 1 березня. Ціна на Березень 1062 Renewal з Квітня на рік 1170! Район University Heights (Urquhart rd) (біля foothills hospital) Перший поверх, неймовірно затишна та тепла. Перед вікном місце для барбекю, сосни. Поряд University School elementary, hugh school. Здоровий сквер для прогулянок. Університет. Зупинки автобусів. Тиха вулиця, тихі сусіди. Варіант топ, але для нас після народження другої дитини замала.
-
Продам комод, $30
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка перукаря.
-
Новая сумка для ванных комнат Удобно хранить косметику Новая 10$ Downtown
-
Световой круг для сьемок Купили и не пользовались 15$ Downtown
-
Важко знайти навчання, яке реально зацікавить дитину? ✅ Діти обожнюють наші заняття! Бо тут вони: 🎮 Створюють власні ігри (а не просто грають в чужі). 🎨 Малюють ілюстрації на планшеті (а не в зошиті). 💬 Говорять англійською у реальних ситуаціях (а не просто зубрять правила). ✨ Спробуйте – ваша дитина буде в захваті! 📩 Напишіть “+”, і ми все розповімо!
-
Ні він ,він може прикріпити тільки дружину і дітей
-
Я подавалась на ворк перміт чоловікові ,медогляд на той момент був у мене старий ше той перший який ми проходили як приїхали в Канаду (термін його був більше як 1,5 роки),але ми не покидали Канаду весь цей час Я подала заявку 6 січня 2025 року на ворк перміт чоловікові і вказала шо у мене є медогляд і підкріпила цей старий(новий не проходили) Ворк перміт затвердили 30 січня 2025 року і після того за 8 днів прийшов паперовий. Медогляд дійсний якщо ви не покидали Канаду в цей період ні на довгий термін ,ні на подорожі Бо якщо ви покидали Канаду і в списку ця країна значиться як така після якої потрібен новий медогляд тоді у вас буде скасування заявки . Нажаль вони не будуть тренувати додати новий медогляд ,а скасовують заявку і пишуть чому .Це сталось з нашим другом який подорожував і повернувся в Канаду і подався в січні на продовження ворк перміту і прикріпив старий медогляд.Вони все бачать і можуть перевірити
-
Сенс є якщо у вас паспорт довший як ваш діючий ворк перміт ,ви отримаєте додатково 1 рік дозволу на роботу ,це вам пригодиться в майбутньому чи для PR чи зміна роботи чи додатковий час В мене шоб ви розуміли 2,3 роки діючому воркперміту і я виготовила новий паспорт шоб мати можливість продовжити його на 8 місяців .Вартість 255 $ ,але ви матимете можливість легально працювати ще додатково 1 рік (це у вашому випадку) Вибір за вами звичайно,але пізніше ніхто не скаже чи буду ще така можливість чи ні