UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Слава Канаде
-
Потужна новина
-
www.instagram.com/reel/DGlavALOL-D/?igsh=ajBrOHR2aDVvcTlr
-
Было бы конечно очень интересно узнать, сколько уехало из 300.000 приехавших, но это невозможно
-
Потужно
-
-
Звільняється квартира з першого березня, район даунтауну, 8st та 15 ave. Ціна 1400 + інтернет та електроенергію оплачуєте ви. До сі трейну 8 хвилин пішки, поряд Dollarama, Safeway, Best Buy, Shoppers, Goodlife, SaveonFood, Canadian Tire. Квартира вже вільна, можна заїжджати
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Ні, в мене є навіть невелика подряпина після парковки, теж втекли.
-
Якщо б тебе вдарили, тобі б оплатили як я розумію. Тут вже більше від професіоналізму водія ( тобто тебе) залежить, чи він не вдарить чужу машину. Я стільки разів бачила як на парковці біля супермаркету били машини і втікали. Цікаво, якщо на парковці вдарять, то страховку покриє ?
-
Зараз дуже багато людей повертаються з Европи, та буде хвиля з сша
-
Там по рекомендации надо
-
Шукаю модель на манікюр для поповнення портфоліо За деталями в приват ✉️
-
Шукаю модель на манікюр для поповнення портфоліо За деталями в приват ✉️
-
@CalgaryCarRepair
-
Перездам оренду затишної та світлої однокімнатної квартири з 1 квітня по 31 грудня з можливістю продовження контракту по адресі 1039 17 Avenue SW 🌃 (самий центр міста ) . Навпроти будинка знаходиться автобусні остановки , до c-train 15 хвилин пішки . В пʼяти хвилинах від квартири знаходяться бари , ресторани , кафе , парки , супермаркети , банки та багато іншого . Квартира має світлу вітальню , простору кухню , та великий балкон , чудову звукоізоляцію , тепла взимку та прохолодна влітку . Ціна квартири 1480$ , усі комунальні послуги включені у вартість , окрім інтернету . Є можливість оренди паркомісця на підземній або на верхній парковці .