UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В связи с переездом продаём вещи СРОЧНО!!!! Будет ещё много чего, но пока так Швабра за 100$ Стаканы(целая коробка всего, доп скину фото) 20$ Молокоотсос 20$ Автокресло 20$ Качеля 10$ Баночка семян укропа(для лактации и от газиков) 10$ Коврик и кресло 10$ Вещи от 0 до 9 месяцев 4 пакета есть тёплые вещи (могу скинуть доп фото) 50$ Присыпка 5$ Сушка для овощей, рыбы, мяса(джерки) 40$
-
Вітаю. Скажіть будь ласка, якщо я вже 2 роки живу в Калгарі, але відновити водійське посвідчення і фізично надіслати мені в Канаду зможуть тільки зараз, чи можу я все ще обміняти українське водійське посвідчення на канадське в Registry? Чи тільки є якийсь певний термін коли це можна зробити після приїзду?
-
Обычный классик - да, есть )
-
Доброго дня Продаю PS5 (Disc Edition) + 55” 4K телевізор Hisense – 750 CAD за все! Продаю PlayStation 5 (Disc Edition) у комплекті з Call of Duty: Modern Warfare 2 разом із 55-дюймовим 4K телевізором Hisense. ✅ Деталі PS5: Версія з дисководом – підтримує як цифрові, так і дискові ігри Ідеальний стан, працює бездоганно У комплекті DualSense контролер у відмінному стані Віддаю разом із PSN-акаунтом, на якому є Modern Warfare 2, The Last of Us Part II Remastered, Hades та Battlefield 2042. ✅ Деталі телевізора Hisense 55” 4K: Чудова 4K UHD якість для ігор та перегляду контенту Працює ідеально, без жодних проблем 💰 Ціна: PS5 (Disc Edition) окремо – 500 CAD Телевізор окремо – 400 CAD Разом дешевше – всього 750 CAD! Відмінний комплект для тих, хто хоче круте ігрове налаштування за вигідною ціною! 📍 Тільки особистий самовивіз. Тільки серйозні покупці. Пишіть у приватні повідомлення!
-
Всім доброго ранку. Потрібна консультація щодо візи. У мене є два паспорти. Старий, в якому віза і який скоро закінчується. А є ще новий, на нього виписаний мій Work Permit. Тож питання таке. Як думаєте, якщо до кінця дії WP залишився рік, то на такий строк і видадуть нову візу? І чи не краще оновити ВП, а тільки потім податись на нову візу? Дякую
-
Зростання житлового будівництва в Калгарі: результати загальноміського зонування У Калгарі завершується рік значного зростання житлового будівництва, з початком понад 20 000 нових одиниць, що є рекордом для міста. Однак, незважаючи на успіхи, громада висловлює занепокоєння щодо недостатнього врахування думки мешканців у процесі змін до зонування. Влада визнає, що попри активне будівництво, розрив між зростанням населення та доступним житлом залишається. 🏗️🏡 🔗 Джерело: Calgary CityNews