UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
окей, менше з тим. А цих документів потрібні оригінали чи копії підійдуть ?
-
-
Приветствую. Хочу съехать 1-го апреля, есть идея найти мальчика руммейта чтоб снимать хату пополам. Какой-нибудь 2bed 2bath например, предмет для обсуждения. Снимать просто комнату идея конечно сильная, но так весь Спейс будет наш💪 за те же бабки. Не дайвинчик но для ясности допишу: Straight M23
-
Приветствую. Хочу съехать 1-го апреля, есть идея найти мальчика руммейта чтоб снимать хату пополам. Какой-нибудь 2bed 2bath например, предмет для обсуждения. Снимать просто комнату идея конечно сильная, но так весь Спейс будет наш💪 за те же бабки. Не дайвинчик но для ясности допишу: Straight M23
-
На маркетплейсі їх навалом, дивлюсь вже третій місяць на ці повідомлення і не розумію
-
Едмонтон трішки дешевше і холодніше взимку, є зелень на вулиці, типу столиця провінції. Калгарі - дорожче, складніше, але Банф поряд, шинуки. Я би дивився на роботу скоріш, ані ж в такому форматі
-
Да там кринж:-)
-
Всім привіт. Мене звати Андрій. Думаю про переїзд з Онтаріо. Обираю між Калгарі та Едмонтоном. Хотілось би почути ваші враження, як вам Калгарі? Особисті плюси мінуси. Отримання pr не цікавить. Він в мене є.