UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Але Таунхаус там 200 тис можна знайти а тут хіба за 350 щось таке буде
-
Всім привіт! Питання не зовсім про податкову декларацію, але пов'язане. Напишіть в особисті, якщо знаєте напевно: 1. Подаємось на CRR і GST родиною, форма 155 здається. Але я і чоловік приїхали в різні роки до Канади. Як правильно заповнити графу інкам? 2. Якщо ми вже відправляли факсом в CRA наші особисті документи, то чи обов'язково їх відправляти знову по пошті, або можна завантажити в особистий кабінет? Відправляли у відділ податкових декларацій минулого року.
-
Навіть не знаю що сказати :) окрім поганих слів нічого на думку не приходить
-
Та насправді головний для мене аспект це купівля житла. Там воно ніби дешевше, але якось кажуть місто трохи спокійне. А мені 30, дівчині моій 20 і думаю нам в Едмонтоні буде засумно.
-
Ні, Венс сказав, що Зеленському треба з більшою повагою ставитися до американського президента в Америці перед американським народом і пресою
-
Це не перемовини, це шантаж. Подивимось
-
Та я особисто не дуже бачу різницю між таунхаусами і будинками в Канаді вони будуються що ті що ті близько один до одного і особливого комфорту власного простору це не дуже додає. Ну це моє враження
-
Це якщо коротко.
-
Зеленський мокнув Трампа що він не дуже допомогає і Америка теж війну не зупинила за 10 років і що потім завжди порушує обіцянки і як можна йому вірити. Трамп сказав що Зеленському не має ким воювати, немає чим воювати без Трампа би і не було і без Америки теж і що він хоче врятувати Україну а Зеленський не хоче припиняти вогонь. Проте Трамп думає що Зеленському це потрібно більше, бо він хоче врятувати Україну. Якщо Зеленський відмовиться то Трамп виходить з цього всього і тоді Україна буде захоплена.
-
Ещё этого дегенерата не хватало:-))
-
Standalone home +/- нормальний тут коштує 700-800к зараз, і це не особняк, просто Дом