UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І Іспанії минулого року тільки кредитки і працювали, але я телефонувала в банк що буду в Європі, щоб не блокували
-
Сумуються витрати по 2 кредиткам. По 2 має бути не більше 30%
-
Вибачте, якщо відповідаю не зразу. Маю також іншу роботу, тому фізично не встигаю. Також є певні затримки у зворотньому зв’язку від роботодавця. Це хороші люди, канадці, пропонують реальну роботу, просто часто буває що процес найму затягнутий. Роблю все, що в моїх силах, щоб надати зворотній зв’язок тим, хто звернувся до мене та нагадую роботодавцю про резюме, які я відправляю на розгляд. Дякую за розуміння!
-
Дякую
-
Продаю меблі: Ліжко із матрасом - 100$ Диван (кавовий столик в подарунок) - 100$ Стіл із кріслами - 50$ Ціна договірна.
-
Это vacation pay - 4%.
-
По кожній окремо відсоток утилізації
-
Усім привіт ,підкажіть будь ласка ,мені треба зробити закордонний паспорт дитині (8 років )що перше треба робити що б піймати слот?я маю на увазі чи треба міняти часовий пояс чи треба вмикати VPN чи є якийсь конкретний час коли вони заявляються ?буду дуже вдячний за будь яку інформацію
-
Є контакт однієї людини, звуть Рік, працює на компанію в підпорядкуванні якої 110 будівель і виконує там ремонтні чи дрібні роботи що можуть включати зварювання, гіпсокартон, бетон і тому подібне. Шукає помічника. Обовязково наявність транспорту і розмовної англійської. Про умови праці та зарплату не знаю. Пишіть в особисті дам його контакт.
-
Доброго дня. Буду вдячна за пораду. 1 рік досвіду NOC 73200 siding/exterior installer Яка ймовірність отримання від провінції Альберта +600? На калькуляторі на даний момент підраховує 370 балів. Що краще обрати EE CEC чи Alberta opportunity stream? Бо наскільки розумію то одночасно два профілі мати не можна
-
:-)))
-
Здається просторий 2х кімнатний бейсмент, кухня, вітальня. Одна спальня низька, інші кімнати на рівні першого поверху. Мебльований повністю. Мікрохвильова піч, електро-чайник, тостер.Між станцією Lios Park та Sait. Паркувальне місце для машини є біля будинку. Застава - 700 $ (повертається після виселення). Вартість для 2х осіб - 1400 $. Для однієї людини без підселення-1000 $ Інтернет, комунальні послуги включені. Проживання від 1 -го місяця з продовженням. Для некурців і без домашніх тварин. Усі питання в особисті повідомлення.
-
Комп столик