UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
😷Сиропи від кашлю Benylin - cухий (без мокротиння): Dry Cough , Buckley's original. - вологий (виділення слизу, мокротиння): Mucus&Phlegm. Buckley's Complete - з парацетамолом, діє на всі симптоми простуди. Дорослим і дітям від 12 років. Stodal - гомеопатія 🫠
-
Тільки врахуйте вимогу податкової- якщо ви підтримуєте матеріально чоловіка. Якщо запитають, непогано було б мати змогу показати декілька переказів в Україну.
-
Шановні жінки, чиї чоловіки залишились в Україні. Ви можете додавати чоловіків до декларації, щоб отримати більше повернення грошей. Сьогодні зіткнувся з тим, що для людини тут це було несподіванкою і приємною новиною
-
Усім доброго дня, в сімейний парк Granary Road шукаємо персонал для роботи з тваринами , чистка загонів , прибирання за тваринами, напування , годування , фіксування і своєчасне інформування стану їхнього здоров'я .Фізично сильна і витривала людина . Любов до тварин. Робота full- time ,40-45 годин на тиждень ( включно в суботу і неділю), два дні вихідних серед тижня. Володіння мінімальною англійською . Робота за містом потрібен автомобіль. Робота в будь яку погоду. З 8:30 до 17:30 . Ставка від 17 дол Будь ласка присилайте своє резюме на mail : [email protected]
-
Добрий день! Все продається, якщо щось цікавить, пишіть в приватні повідомлення!
-
Добрий день! Чоловік в пошуку роботи водієм, має 3Q клас водійське посвідчення. Канадський досвід тільки будівництво (внутрішні роботи). Англійський слабкий. Буду вдячна за рекомендації. Всім позитиву🌈
-
DHL , міст
-
До 19 років безкоштовно
-
Доброго дня! Можливо хтось може дати пораду із власного досвіду. Які документи потрібні для вʼїзду в Україну з дитиною? А також які документи потрібні в аеропортах інших країн, зокрема для виїзду з Канади? 1. Дитина має лише громадянство Канади. 2. Батько має українське громадянство. 3. Їду з дитиною сама (які вимоги на дозвіл від батька?) 4. Поїздка на 3 тижні
-
робота фізично сильна а зарплата фізично слабенька з їздою машиною
-
І 330 в Онтаріо за преміум вже після 2 дтп
-
Найдорожча на Ньюфаундленді, я там жив 6 місяців і платив за односторонню 450 доларів. А потім переїхав в Онтаріо і плачу за двосторонню 330. Але в мене два ДТП було в Канаді за 2 роки обидва не з моєї вини, але все ж.
-
Доброго всім дня!☺️ Поділіться, будь ласка, контактами бугалтера, який займається заповненням та поданням декларацій) Дякую☺️