UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хто займається страхуванням авто, напишіть у пп, дякую?!
-
Пробую подати через wealthsimple, Але показує помилку ( якби я вже подавав декларацію (але це роблю вперше) запропонували змінити , що я якби подавав , змінив, пишуть що я став резидентом в 2024 року, але це не так. Після декількох спроб, написали що заблокували мій аккаунт і треба звоните в CRA у когось таке було ?
-
У меня класс 7 лицензия , не мог найти никого кто согласится оформить ! В марте сдаю на класс 5 и буду искать дешевле :)
-
В якому році ви приїхали?
-
Ищу соседку для моей мамы, чтобы вместе снимать жильё. Сдаётся одна комната в уютном дуплексе, расположенном в удобном районе рядом с центром. Преимущества: ✔️ Локация: близко к центру, рядом метро ✔️ В пешей доступности: • Библиотека • Торговый центр Westbrook Mall • Два спортзала Мама молодая, современная, добрая и порядочная. Ищем ответственную девушку или женщину для комфортного совместного проживания.
-
Тоді вам не можна подавався онлайн Перший раз потрібно в паперовому вигляді або можете підійти до волонтерів у такс клініку
-
Ребята,привет ,а сколько времени занимает возврат налога на банковский аккаунт?)
-
Незалежних підрядників (self-employed workers), які працюють на контрактній основі. Він за нього не платить податки
-
Ні, на сайті cra є форма для заповнення паперової декларації І потім відправити поштою
-
Благодарю 👏🤝
-
Форма не имеет отношения прямого к ПР. Для Self-employed есть свои программы. Если ваш муж не на payroll - это не будет считаться для CEC
-
З цією формою можна на ПР подаватися ?