UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка чи підійде для ВЕС переклад освітніх документів від Апостиль юа? Чи переклад має бути нотаріально завірений?
-
Можна заïхати через тиждень! Чудова квартира 2 спальнi 2 ванни, своя пралка та сушка, велике патio, можна з собачкою! Безпечний район, чудовi майданчики, скейт парк. Оренда 1793, депозит 1200. 6-12 мiсяцiв. Район Silverado SW, адреса 120 Yorkville Park sw. До метро 4 хвилини автобусом до Somerset.Парковки багато та можна пiдземну орендувати. Шкiльний автобус пiд будинком. Поруч пiшки 8 хвилин плаза Shoppers Drugmart, Sobeys, Subway, Liquor Store, Chinese Foor, Shawsrma. Дивитися можна у будь-який час, меблi за бажанням
-
Друзья! 🌟 Меня зовут Жанна. Я работаю в свадебном салоне и занимаюсь подгонкой вечерних ,свадебных и выпускных платьев, а также принимаю заказы в своем домашнем ателье в районе Beltline SW. ✂️✨ Кроме того, я специализируюсь на ремонте одежды любой сложности. Мои цены ниже, чем в местных мастерских.Если у вас есть вещи, которые нуждаются в заботе и внимании, обращайтесь! Я рада сообщить, что теперь в моей мастерской появилась профессиональная швейная машина !🧵✨ Благодаря ей, ваши изделия будут выглядеть ещё лучше и идеально подогнаны по фигуре. 📍 Работаю: В свадебном салоне и дома (Beltline SW) 📞 Телефон: +1 825 488 3755 💬 Telegram: @zhannakostyleva 🌐 Facebook: Мой профиль
-
Ви можете зв’язатися з оператором через додаток Київстар
-
Якщо менше ніж 6 місяців то не потрібно Але подача нульової декларації може зіграти на користь в отриманні бенефітів у майбутньому
-
Не знаю чому у вас так.
-
Вітаю. Я збираюся їхати в Канаду та прочитав в інтернеті що в Альберті можна поміняти українськи права на машину без додаткових іспитів. Це правда це? Так скільки це приблизно займає часу? Дякую ☺️