UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
t.me/uu_calgary/102834/251273
-
Добрейшего вечерочка 🖤Ищу тату мастера в Калгари 🖤 Посоветуйте кого-то ❤️🔥
-
С 1апреля освобождается две комнаты в 3-комнатном таунхаусе: mail bedroom и обычная Цена большой 1100(если пара то 1300) Цена маленькой 850 +утилиты В доме живёт одна девочка Паркоместо на улице Район McKenzie towne,в 100метрах от high street и в 2х минутах пешком до остановки автобусной. Все комнаты полностью меблированы
-
Доброго дня, у мене таке можливо трохи дивне але все ж питання. Як виглядає ваша співпраця із бухгалтером? Цікавить саме якщо ви self employed. На скільки я розумію, бухгалтер відправляє вам табличку, ви її заповнюєте Чи ви все робите самостійно? Тобто вказуєте всі чеки в табличці (витрати, доходи, вираховуєте GST) вираховуєте % який можете списати квартира, машина самостійно? Тому що я думала, що всі бізнес квитанції відправляють бухгалтеру який це все вприцнипі робить за вас , рахує витрати і доходу, GST, який процент квартири і машини ви можете списати, а не ви це робите? Якщо це все повинна робити я, питання наступне - що робить бухгалтер якщо по суті все маю прорахувати я? Буду вдячна за відповідь 🙏🏻 бо раніше досвід в іншій країні я мала абсолютно протилежний і не зовсім розумію як це виглядає тут.
-
Оголошення❗️ Шукаємо для оренди невеликий будинок із власним подвір’ям та гаражем у Калгарі або в радіусі 40 км від міста. Ми – порядна сім’я з двох дорослих (50+), без домашніх тварин. Хочемо орендувати житло без співмешканців. Готові заселитися з 1 червня. Будемо вдячні за ваші пропозиції!
-
@CalgaryCarRepair