UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тоже аргумент)) У меня просто ещё компании нет для этого дела
-
То не той чат, тут про сіськи-піськи та розбиті/склеєні в процесі, серця 🫠
-
Привіт Якщо при подачі на візу не вказав військову строкову службу (але служив ) і отримав візу чи будуть якісь проблеми при подачі на pr в майбутньому ?
-
Спробуйте в ютубі глянути Банфі альберта) Довго пояснювати😘
-
А я в першій половині січня на березень і ціни якісь комічні вийшли у лоукоста Westjet, ну зовсім не лоу, тому вибрали aircanada 🤷🏻♀️
-
тобто рік пропрацювати по цій візі і можна збирати документи? Чи потрібно буде якусь іншу візу робити?
-
віза вам дає право знаходитись і працювати у Канаді,це я так зрозумів з усього що перечитав. далі робота яка підпадає під PR і все інше. все є у вільному доступі
-
Це великий національний парк з горами, озерами ітд. В самому місті Банф окрім старого готелю нічого нема цікавого
-
Доброе утро. Подскажите, пожалуйста, что нужно делать если ребёнок заболел. В школу я позвонил, учителю написал, а нужен ли мне официальный больничный? (я работаю удалённо и могу посидеть с ребёнком)
-
дякую, тоді це треба пропрацювати рік на роботі яка підпадає під PR
-
звичайно. Канаді потрібні кваліфіковані кадри,звичайні роботяги не потрібні і це треба розуміти. на ютюбі подивіться ролики,багато дуже інформації,я не перший місяць вивчаю і навіть не подавав документи так як дуже багато інформації треба вивчити щоб розуміти що і до чього і взагалі треба вон чи ні,щоб коли приїхати не охати і ахати як все складно важко і не так як вдома
-
А який найреальніший спосіб швидше зняти житло, їздити по районам і заходити одразу в будинки, на яких позначено Rent? Підкажіть, будь-ласка)
-
так, в кожній провінціі так сказати індивідуально
-
так я дивився деякі, але якось вже запутався, в різних провінціях по різному. А роботу шукати в ІТ сфері буду
-
Скільки людей - стільки й думок) Нічого цікавого? Ну ну😝
-
Як мешканець Банфа порекомендуйте щось, що виділяє Банф на фоні інших гірських курортів)
-
18+)
-
Ребят, вам в подорожі
-
Їздити по районах і заходити у офіси лендлордів. По позначок може і не бути
-
А парами можно?)
20 Jan 2023, 19:11
37550/371919
9 minutes ago