UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Усім привіт! Питання про автошколи Я збираюсь здавати роад тест на посвідчення водія класс 5. Може хтось знає де можна взяти уроки з водіння не за усі гроші світу. Та й взагалі якісь корисні ресурси по ПДР Альберти Буду вдячний за будь яку інформацію, Дякую)
-
Корисні ресурси пдр Альберти знайдеш в документах цієї групи. Взагалі на ютубі є багато відео інструкцій які дійсно допомагають, я б рекомендував їх подивитись. Щодо цін на уроки, то прайс стартує від 250$ за пару годин, тому найдешевше буде знайти друга який довірить тобі свою машину. Або купити щось своє і тренуватись у себе на районі. Але уроків дешевих ти навряд чи найдеш, ризики коштують хороших грошей, сам розумієш)
-
Продам Ps 5 digital edition з додатковим SSD Samsung 980 pro 1TB (місця вистачить на дуже велику кількість ігор:)) 500$ Xbox series S 250$,якщо хочете з акаунтом додатково 100$ (цінність ігор на акаунті набагато більша) На боксі майже не грав Xbox Pro controller series 2 140$ Ps VR 2 350$,грав два рази,гра не входить до комплекту Усе в ідеальному стані і у комплекті з оригінальними кабелями та коробками Якщо купуєте ps5 та ps vr 2,то зроблю знижку Якщо купуєте бокс та про контролер - акаунт з іграми безкоштовно
-
С 1апреля!!! Сдаётся комната в 3-комнатном таунхаусе,в чудесном районе McKenzie Towne,теплый дом Полностью меблирован.дом и комната тоже меблирована(если не нужно-уберем) Парковка на улице В 100метрах high street где есть банки,аптеки,walk-in-clinic,магазины,кафе и рестораны В 2х минутах пешком Автобусная остановка с прекрасной развязкой в любую сторону города! В подвале стиралка и сушилка также в подвале есть место для хранения ваших лишних вещей Цена 850 (+депозит) + utilities делятся на всех жильцов дома! В 5мин езды 130ave,где есть абсолютно всё:) Пишите скорее!район очень понравится!
-
-
@DariaUnlu