UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт в пошуку роботи в констракшині. Можу піти помічником(apprentice) сантехніка, hvac, електрика або руффера. Досвід помічника флет руффера, помічником гіпсокартонщика, та різні лейборські роботи. Також в минулому працював інженером автоматизації іт сервісів і автоматизації тестування + quality assurance (fintech, adtech, healthcare домени). Англійська мова вільна, власний транспорт, інструмент. Буду дуже вдячний за будь-які рекомендації, або якщо хтось відгукнеться в приватні повідомлення. Дякую.
-
цікава ви людина є, для чого тут подавати об'яви і на інших гілках, коли ви на них не відповідаєте, я не розумію цього
-
В оголошені написано куди подавати інформацію
-
250? Я запитувала мені кажуть +- 70 урок. Ну чогось не позаписувала номери,але називали в основному такі ціни
-
Шукаємо двокімнатну квартиру на середину березня -квітень. Переважно даунтаун або біля станції с трейну.
-
Доброго дня. На наступному тижні переїжджаємо до Калгарі з Саскачевану, і плануємо шукати садочок для дитини 2.7 років. Була б вдячна за будь які поради стосовно як воно все працює в Альберті, де шукати садочки, і все таке. Дякую 🙏🏻
-
Драшко та drive pro active
-
Це за годину. Ну може, також знайомий казав що вони десь під автошколою стоять. По ходу да це часники.
-
Тут еще вот какой момент , если человеку нужен слуховой аппарат, то это да- частные варианты… Если например у человека храп( sleep apnea) то это тоже могут быть частные варианты. А именно «общего понимания лор / otolaryngologist) - я не слышала о частном /private варианте 🫤
-
Я писала сьогодні емаіл до них мені подзвонила дівчина українка , ми поговорили , і так як в мене є за 2023 рік нульова декларація то я можу до червня місяця податися по ній вони приймають і буде так само група А Може комусь цікаво чи в когось закінчується в травні теж і має нульову декларацію то можна до червня податися на новий ще на рік