UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
What I really want to understand is whether these points actually matter to you as a man. Is it truly important for you that a woman provides stability, follows social status, or is impressed by financial success and so on? Because these aspects are not priorities for me, but it turns out they are for many men. That’s the first thing I’d love to get your perspective on. And no, I don’t need a prompt, but thanks for offering. What’s really surprising to me is that these models were trained by me. We’ve gone through countless books, analyzed a ton of research, and worked on practical experience together. So when all three models independently came up with the same list, it felt like they don’t even “know” me, like they missed the perspective I approach things from. That’s why I’m surprised this is considered an issue at all. So I’d really appreciate your take on it.
-
А ви самі розумієте, що тут написано?🤭 Не знаю , як чоловіки але це з розряду : летіли 2 крокодили, один в Африку, другий- направо .
-
Абсолютно нічого. Я бачу що текст згенерований 100% gpt. Не завжди вони хороші помічники . Якщо хочете реальну картину, проведіть опитування. Напишіть нормально запитання і дайте нормальні відповіді, щоб чоловіки могли вибрати. Можна додати декілька варіантів на вибір. Тоді вже можна буде робити якісь висновки і аналізувати. Все , що ви /gpt написали вище- якась нісенітниця. P. S. Не хочу нікого образити
-
Перша половина тексту (до горизонтальної риски), то є моє структуроване аудіо повідомлення. Використовувала функцію voice to text. Друга частина, сам список, який дав мені ChatGPT, який сказав, що ось за цими пунктами, чоловікам з тобою важко. Ось я і хочу дізнатися, чи дійсно сучасним, РЕАЛЬНИМ, ЖИВИМ, чоловікам важливі ці пункти. Чи дійсно для них важливо, щоб жінка була опорою и так далі по списку.
-
О, это для луддитов
-
Приемлемо- это понятие очень обширное и у каждого мужчины- оно свое. Если отталкиваться от количества мужчин на земле, то это будет 4 плюс миллиарда приемлемых мнений. А я сократила а) до 9 пунктов. б) Которые касаются лично меня. Мне действительно интересно узнать мнение, о этих пунктах из списка
-
Сгенерированного этим вашим чатом
-
Я не понял вопроса 🤷
-
Сдається однокімнатна квартира з 1 травня ціна 1985$. Ніби ще акція 1 місяць безкоштовно. 7711 Macleod Trail Sw. Поряд Калина, Доларама, kindergarten, Winers, Marshals, Home Sans, в 8 хвилинах проїзду Costco, Walmart, Real Canadian, IKEA, European Deli, Jusk, та дуже багато кафе, ресторанів. Можна з тваринами. Є паркінг підземний, також мийка для машин. Пральна та сушильна машина в квартирі. Дуже гарні менеджери, швидко реагують якщо є якісь питання. Велика кімната відпочинку з більярдом. Вентиляційна система опалення та кондиціонування. Чудова звукоізоляція, велика кухня. Недалеко зупинка c-train, та автобусна.