Є. Максим
🌟 Юридичні Послуги від Максима Кириченка в Калгарі та Околицях (Айрдрі) 🌟
🇺🇦 Я, Максим Кириченко, ваш надійний юридичний партнер, вітаю вас. Моє життя розпочалося в Києві, а з десятирічного віку мій шлях привів мене до Канади. Як вірний українець, який вільно розмовляє українською, я глибоко розумію унікальні виклики та потреби українців в Канаді. Як хтось, хто особисто відчув подорож імміграції, я з готовністю допомагаю нашій спільноті, надаючи юридичну підтримку із розумінням та співчуттям.
Мої юридичні послуги включають:
🛂 Імміграційне право: допомога в отриманні віз, громадянства, подання на постійне проживання, тимчасових резидентських віз, робочих віз, та студентських дозволів.
🚗 Особисті травми: У випадку особистих травм, вам не потрібно платити наперед. Ви не витратите жодної копійки на мої послуги до моменту вирішення вашої справи. Мій гонорар базується на відсотку від суми відшкодування, яке ви отримаєте після вирішення справи.
📜 Заповіти та спадщина: планування спадщини та вирішення спадкових справ.
🏡 Нерухомість: купівля, продаж, та юридичні консультації.
🏢 Бізнес та корпоративне право: реєстрація компаній, одностайні акціонерні угоди, складання договорів, реєстрований офіс, щорічні звіти, дивідендні та корпоративні рішення, складання та ведення переговорів щодо лізингу, партнерства та акціонерні угоди, купівля та продаж бізнесу, комерційне нерухоме майно.
👔 Трудове право: складання трудових договорів.
⚖️ Цивільне судочинство: представлення інтересів у цивільних справах.
👪 Сімейне право: розлучення, опіка над дітьми, та інші сімейні питання.
Послуги, такі як імміграційне право, особисті травми, трудове право, заповіти та спадщина, сімейне право, та бізнес та корпоративне право, можуть бути надані дистанційно через відеоконференції.
🏠 Адреса в Калгарі: 435 4 Avenue SW, Calgary
🏠 Адреса в Айрдрі: 8308-304 Mackenzie Way SW, Airdrie, AB T4B 3H8
📞 Офіс: (403) 556-8955
📱 Мобільний: (403) 559-4548
✉️ Електронна пошта:
[email protected]
🌐 Вебсайт: www. mhrlaw. ca