UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хто продае дешеві сигареты?
-
Білий IP v4+v6 тут у багатьох (більшості) відомих ISP, але треба точно знати до якого провайдера у вас підключення і яким чином. В 99% випадків у Вас стоїть модем провайдера який вам скоріше за все треба перевести в bridge mode
-
Оренда чудового 4-бедрумного дуплексу в Beddington Heights! 🌟 📍 Розташування: Berkeley Drive, Beddington Heights 🏡 Характеристики: ✔ 4 просторі спальні 🛏️ ✔ 2 ванні кімнати 🛁 ✔ 2 паркувальні місця 🚗 (безкоштовно) ✔ Пет-френдлі – питомці безкоштовно 🐾 🚶♂️ Зручності поруч: ✅ Beddington Towne Centre – супермаркет для всіх ваших потреб 🛒 ✅ Зупинка автобуса прямо поруч 🚌 💡 Доступний з 1 березня – можливий безкоштовний заїзд до 1 квітня. 🗓️ 💰 Ціна: $2250/місяць 💡 Комунальні послуги (приблизно, залежить від використання): ▫️ Зимою: $250-350 ❄️ ▫️ Літом: $150-250 🌞 💪 Можливо надання тренажерів для облаштування невеликого спортзалу! 🏋️♀️ ✨ Для деталей, фото та перегляду – пишіть у повідомлення! 📩 Контракт від 6 місяців, депозит $2000.
-
Треба більше інфо - ласкаво прошу в приватні) удачі!
-
Зазвичай знизу на девайсі є стікер, варто спробувати данні за умовчуванням через WEB UI з негостьової мережі, в іншому випадку через їхній аплікейшн. У Shaw наскільки я знаю 1 Public Static IP безкоштовно в residential area, і здається ще 1 Dynamic Public IP також безкоштовний. Все інше за гроші. Ваша проблема точно вирішується, я займаюсь практично тим самим, жодного разу не памʼятаю щоб не можна було вирішити.
-
О, доречі, а що тут земляки (не категорично), на рибалку збираються, їздять куди?
-
Оу, найс, якраз сьогодні вранці їхав помітив що вже відтаяла річка 😎
-
Продаю дитячі речі чудової якості! ✅ Усі речі брендів Sensei, Carter’s, LC Waikiki, George ✅ Розміри до 110 см, є трохи на 116 см ✅ 90% речей нові або вдягалися 1-2 рази ✅ Відмінний стан В наявності: • 5 толстовок із довгим рукавом • 12 тонких кофт із довгим рукавом • 4 футболки • 8 майок • 4 пари штанів • 7 легких штанів • 2 пари джинсів • Штани з підтяжками • Зимові непромокальні штани • 4 пари шортів • Колготки • Джинсова куртка • Босоніжки (10$) • Тапочки з ортопедичною устілкою (вдягали 4 рази) 28 розмір – 20$ • Багато шкарпеток 💰 Будь-яка річ – 4$ (крім босоніжок і тапочок) 💰 Усі речі в одні руки – 150$ Речі у хорошому стані, дитина швидко виросла. Пишіть у приватні повідомлення, усе можна переглянути!