UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продаю iPhone 12 64 GB Blue Neverlock. Стан - дуже гарний, працює ідеально без нарікань. Стан акумулятора - 85%. Ціна - 300 CAD.
-
Продам колекційну вінтажну Chevrolet Cameo 57 року з автентичним емблемою Chevrolet 3124 з детальним інтерʼєром. Розмір 1:25. Ціна 35$
-
Продам прогулянкову каляску. Робочий стан, компактна, 60$, Bankview, SW
-
Віддам безкоштовно 2 крісла
-
Всім привіт! Мене звати Вікторія, я в Україні була організатором фестивалів сучасної хореографії міжнародних та регіональних. Хочу організувати такий фестиваль у Калгарі. Тому прошу всіх хореографів, якщо вам цікаво прийняти участь у такому заході з вашими вихованцями, напишіть мені в приват. Щиро дякую за ваш час! Чекатиму на вашу думку😘
-
Оренда чудового 4-бедрумного дуплексу в Beddington Heights! 🌟 📍 Розташування: Berkeley Drive, Beddington Heights 🏡 Характеристики: ✔ 4 просторі спальні 🛏️ ✔ 2 ванні кімнати 🛁 ✔ 2 паркувальні місця 🚗 (безкоштовно) ✔ Пет-френдлі – питомці безкоштовно 🐾 🚶♂️ Зручності поруч: ✅ Beddington Towne Centre – супермаркет для всіх ваших потреб 🛒 ✅ Зупинка автобуса прямо поруч 🚌 💡 Доступний з 1 березня – можливий безкоштовний заїзд до 1 квітня. 🗓️ 💰 Ціна: $2250/місяць 💡 Комунальні послуги (приблизно, залежить від використання): ▫️ Зимою: $250-350 ❄️ ▫️ Літом: $150-250 🌞 💪 Можливо надання тренажерів для облаштування невеликого спортзалу! 🏋️♀️ ✨ Для деталей, фото та перегляду – пишіть у повідомлення! 📩 Контракт від 6 місяців, депозит $2000.
-
Были найдены документы на имя Свитенко Михаил. До завтрашнего утра они находятся у меня, после чего отнесу в офис полиции. Свяжитесь чтобы забрать 5879732043
-
Отдаю, забирать в районе crescent heights
-
Вітаю! Шукаю контакт оптового магазину матраців. Поділіться, будь ласка 🙏 Є контакти на : 4451 61 ave se, unit 3. Але він закритий!…. Є інші місця з хорошими цінами??