UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мені написали про HOA в контексті декларації. То просто укр NOA було
-
NOA, или HOA? Контекст какой? Налоги - NOA (Notice of Assessment ) Недвижимость - HOA (Home Owners Association)
-
Зрозуміло, дякую
-
З 1 квітня (може бути з 30/31 березня) буде доступна 1 бедрумна квартира. Зручне розташування: 5хв до сітрейну 5хв до Prince’s island park Багато різних автобусів поруч. Safeway(10-15хв пішки), Real Canadian superstore (11хв автобусом або трейном) Без тварин В будинку є спортивна зала В квартирі є кладовка 554 sq ft Ціна 1675 (вода та опалення включені) Депозит 1675
-
📅 Доступнi для заселення 🏡 Здаються 3 теплi та затишнi кімнати в просторому будинку з власним закритим двором. Ідеальний варіант для комфортного проживання! 🔹 Про будинок: ✅ Чудова локація – поруч станція Marlborough LRT ✅ У пішій доступності все необхідне: магазини, супермаркети, спортзали, кафе, ресторани, банки, сервіси тощо ✅ Затишний двір із зоною для барбекю ✅ Тихий район, доброзичливі сусіди ✅ Пральня на поверсі ✅ Паркомісце перед будинком 🚍 Зручне транспортне сполучення: 🚌 5 хвилин до зупинок (маршрути: 42, 43, 49) 🚆 10 хвилин до станції метро (C-Train) та маршрутів: 58, 67, 87, 127, 135 💰 Вартість оренди: 💵 700 CAD/міс. + депозит 700 CAD 📶 Включено: швидкісний домашній інтернет + всі комунальні послуги 👨👩👧👦 Господарі привітні та ввічливі – тут панує приємна атмосфера! 📩 За деталями пишіть у особисті повідомлення! (В'ячеслав)
-
Всем привет! Ищу работу на лето. Мне 18, энергичный парень в хорошем телосложении. На английском я могу поддержать простую тему и также по большей части всё понимаю. Если будет вариант до летних каникул, то я смогу только на part-time, после — смогу выйти на полную рабочую смену.