UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
I doubt that someone tells “hey, I contributed some to my personal RRSP or hey I claimed some health credits”
-
Привіт Vit, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Щоб довести що ти не москаль - тицни кнопку нижче:
-
Привіт Olha, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Щоб довести що ти не москаль - тицни кнопку нижче:
-
Привіт @yupije_jupijo, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Щоб довести що ти не москаль - тицни кнопку нижче:
-
Продам Ugreen GaN зарядний пристрій, 65W, повністю справний. Може заряджати ноутбуки до 65W. Перехідник у комплекті. Ціна $35. SW.
-
Но учтите что там есть требования по часам. Может поэтому консультант советует еще опыт?
-
Здам кімнату та\або лівінгрум на 609 8th street sw.
-
Привіт @aleck_zander, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Щоб довести що ти не москаль - тицни кнопку нижче:
-
gc_cae@mfa.gov.ua
-
Добрий день Підкажіть електронну адресу консульства України в Едмонтоні. Адреса : gccae@mfa.gov.ua - не приймає листів. Дякую.
-
Шукаю логопеда для дитини (Калгарі, офлайн)‼️ Потрібен логопед для занять офлайн із дитиною 5 років у Калгарі. Основний запит – постановка звуків. Розгляну різні варіанти локації (вдома, у кабінеті). Буду вдячна за рекомендації та пропозиції!
-
Привіт Екатерина, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Щоб довести що ти не москаль - тицни кнопку нижче:
-
По годинам у мене все добре. Вона казала, що там бали за досвід в професії поза канадою даються. Але я такого ніде не бачу. Все що знаходжу - досвід від 12 міс в Альберті 🤷♀ Є бали за тотал ворк експіріенс та канадський. У мене і там і там буде мій канадський рік. Не розумію для чого там ще додатковий досвід..
-
10$ за всi iграшки на фото. Самовивiз Silverado SW- deep south.
-
Если сомневаетесь в работу вашего бухгалтера, то берите софт на ваш вкус и пересчитайте что получится. Есть варианты бесплатные, или хотя бы бесплатные до момента подачи. Я сильно сомневаюсь что ваш бухгалтер сделал что-то не так.
-
Безкоштовно. Самовивiз Silverado SW. Не розбираеться, треба 2 людини щоб нести його
-
Тогда странно
-
10$ Canadian Curriculum grade 3, 5. Деякi новi, деякi зроблено лише 2-3 сторiнки. Самовивiз Silverado SW
-
Привіт. Можливо хтось подав запит на дублікат WP. Чи знаєте як оплатити Fee за дублікат. Завчасно дякую.
-
Куплю велосипед в хорошому стані для хлопчика 6 р
20 Jan 2023, 19:11
376660/377260
5 minutes ago