UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я лікую другий рік в Mission orthodontics, і мій чоловік збирається тут лікувати прикус. Ціни низькі і беруться за лікування навіть з нашими брекетами якщо вони якісні, мені подобається те що платиш тільки те що в контракті написано якщо за цей час не все зробили, для вас буде безкоштовно подальше лікування аж до завершення Якщо скажете від мене знижку нададуть теж.
-
С каждым днём мы все дальше от бога
-
Здается комната 650$. Не бейсмент
-
В связи с переездом продаём вещи СРОЧНО!!!! Будет ещё много чего, но пока так Швабра за 100$ Стаканы(целая коробка всего, доп скину фото) 20$ Молокоотсос 20$ Автокресло 20$ Баночка семян укропа(для лактации и от газиков) 10$ Коврик и кресло 10$ Вещи от 0 до 9 месяцев 4 пакета есть тёплые вещи (могу скинуть доп фото) 50$ Присыпка 5$ Сушка для овощей, рыбы, мяса(джерки) 40$
-
Який наполегливий дед
-
Час продавати usd
-
Може наоборот?))) отложить на будущее, так сказать. Когда америкосы на танках приедут... /sarcasm off
-
Доброго дня можливо хтось має контакти Українського дилера(працівника) в цьому центрі Renfrew Chrysler Dodge Jeep Ram маю декілька запитань. Дякую всім гарного дня.
-
Хороший банк)
-
Лучший президент<3
-
Томас!
-
Согласен