UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Який наполегливий дед
-
Час продавати usd
-
Може наоборот?))) отложить на будущее, так сказать. Когда америкосы на танках приедут... /sarcasm off
-
Доброго дня можливо хтось має контакти Українського дилера(працівника) в цьому центрі Renfrew Chrysler Dodge Jeep Ram маю декілька запитань. Дякую всім гарного дня.
-
Хороший банк)
-
Лучший президент<3
-
Томас!
-
Согласен
-
‼️ Житло ‼️ В 2 кімнатному бейсменті, де живу я, перездається кімната з ‼️15 березня ( можете заїжджати в любий зручний день з 15 березня- 1 квітня) Для одної людини або пари Контракт до вересня з можливістю продовження. 🤑Вартість 650$ + 40% комуналка ( 60% оплачують, хто живе нагорі). На другому поверсі живуть українці, в бейсменті не шумно від людей згори) Залог $650 ⚠️1127 37 st SE До автобусної зупинки 1 хв, близько до Marlborough station та всіх магазинів. Але район тихий та спокійний Кімнати не близько одна до одної, в іншій кімнаті живу я з хлопцем По вихідним ми завжди працюємо Велика територія перед та на задньому дворі для барбекю та безкоштовна парковка. Якщо є додаткові питання - пишіть в особисті повідомлення мені😇