UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здається квартира з 1 травня, або раніше як зручно. Ціна 1925/1975$. 7711 Macleod Trail Sw. Однокімнатна квартира з великим залом (670sq.ft) Поряд Калина, Доларама, kindergarten, Winers, Marshals, Home Sans, в 8 хвилинах проїзду Costco, Walmart, Real Canadian, IKEA, European Deli, Jusk, та дуже багато кафе, ресторанів. Можна з тваринами. Є паркінг підземний, також мийка для машин. Пральна та сушильна машина, посудомийка, мікрохвильова, духовка в квартирі. Дуже гарні менеджери, швидко реагують якщо є якісь питання. Вентиляційна система опалення та кондиціонування. Чудова звукоізоляція, не чути сусідів, або вулицю. Багато місця для зберігання. Велика кухня, гардероб, балкон. Недалеко зупинка c-train, та автобусна. Всі питання та фото в особисті повідомлення.
-
я подала на ліквування каналів альбертівську картку - і мені відмовили- урядова не покриває - оише робоча
-
не знаю де і як обманними - прото я з власного досвіду кажу за стоматологію R&A - там не лікують канали по альбертвіським картам від уряду - лише робоча
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста возможно кто-то знает контакты детского психолога из Украины?
-
Я так розумію, шо то був польський моментік)
-
Здам кімнату та\або лівінгрум на 609 8th street sw.
-
Привіт, ніхто не знає що робити якщо паспорт просрочується але ж нема даних?
-
I’m sorry, польську не знаю, думаю як і багато інших людей тут :)
-
Всем привет, ищу работу на кухне, возможно кто то из вас работает в ресторане и там нужны люди. Буду рад стать вашим колллегой
-
Усім привіт, шукаю роботу, хотів би спробувати себе у сфері автомеханіка, маю не великий досвід, свій інструмент і компʼютер для діагностики.
-
Скажите пожалуйста кто должен подписать документ - CEO компании или достаточно моего менеджера ?
-
Кэри Махоуни в Калгари будет )
-
Shim Law запрошує на безкоштовну офлайн-презентацію, в Калгарі присвячену імміграції до Канади через гуманітарні і співчутливі підстави (H&C). Що розглянемо? - Хто може подати заявку на H&C? - Які докази підвищують шанси на успіх? - Типові помилки та як їх уникнути Спікер: Cristina Rozmarin, RCIC (15+ років досвіду в H&C) Переклад українською: Sergiy Golovko, Legal Assistant 📅 Дата: 15 березня (субота) 🕙 Час: 10:00–12:00 або 13:00–15:00 📍 Локація: Shim Law, 634 6 Ave SW #810, Calgary Кількість місць обмежена – 35 учасників на сесію Реєстрація: (QR-код на постері) docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7AnMh-6zrXQ95idIJD-Mp8XTaA0LqomA-_0ZXCjX89-yyuw/viewform?usp=dialog