UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
За 2024 еще ничего не начали рассылать, потому и не пришло 😁
-
Ще рано за 2024. Тільки за 23 приходить.
-
Туристичні місця цілком безпечні, +притримуючись норм поведінки в суспільстві і здорового глузду нічого поганого не станеться. Але це особиста думка і вибір кожного...
-
А коли заявку відправили? Розгляд займає декілька місяців
-
Привіт Аlla, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Щоб довести що ти не москаль - тицни кнопку нижче:
-
Вітаю.Я прилетіла в Калгарі в 2024 на місяць часу, потім повернулась в Україну. В 2025 знову прилетіла в Калгарі на 2 місяці,в Канаді не працювала жодного дня. Дохід в Україні( тільки пенсія по інвалідності). Підкажіть будь ласка🙏🙏🙏, чи потрібно подавати податкову декларацію? Дякую
-
Ребят, страховка заканчивается. Хочу узнать стоимость в других компаниях.Может кто-то дать почту у кого вы офрмляли, чтоб написать им.
-
Привіт! Розкажіть будь ласка, як життя в Калгарі? Прийшла мені ідея переїхати з Едмонтону. Наскільки великою є проблема безхатьків і наркоманів? Бо в нас тут здається, що вони всі просто зібрались в одному місті😅 наскільки взагалі безпечне Калгарі?
-
Ну в даунтауне тоже куча такого
-
Приходит же каждый квартал
-
Перездамо квартиру 1 бедрум з 1 квітня ( можливо пару днів раніше чи пізніше) 1404 1 st NW Якщо когось цікавить пишіть в лс Гарного дня
-
Сдам две комнаты в аренду 800$ и 950$ в районе NE . Все вопросы пишите в личку .
-
m.facebook.com/marketplace/item/1562318771098168/
-
Меньше синих козырьков , больше белых козырьков. Медицина такая же. Стоимость жизни дороже и будет дорожать. Недвижимость дороже. Солнца больше. Бездомных и наркоманов достаточно. Криминала больше. Меньше лесных пожаров
-
Crime increasing in the past 3 years 10.04 Calgary 100500 Edmonton %
-
Contributors: 496 418 Last Update: February 2025 March 20
-
Мінуси всюди можна знайти Чим більше працюєте- тим менше помічаєте все навкруги)😉
-
если сравнивать гетто, то думаю разница не велика. Я не знаю откуда он взял "криминала больше", если статистически его меньш
-
Crime increasing in the past 3 years 68.42 Calgary 67.65 Edmonton %
-
То да чи ні?😂
20 Jan 2023, 19:11
376932/378117
2 minutes ago