UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Імміграційному? Його і не перевіряють
-
Його можуть запитать для контракту та перевірки кредит скора, але ви можете відмовитись. Можно замінити айді та кредиткою
-
Дякую Вам за відповідь. Лист отримала, значить залишилось піти на почту)))
-
youtu.be/1bnVhOFy1wQ
-
-
Там онлайн курс, он отличается от банковского, их нужно в офлайне сравнить
-
В фин раздел нужно бобавить и можем снять видео об єтом если вопрос настолько частій
-
Всім привіт, звільняється кімната, з лютого або трохи раніше, не бейсмент, SW біля озера та North Glenmore Park. Власники готові здавати кімнату для одного хлопця, дуже бажано працюючого і не віддалено, хоча я не працював на момент в'їзду, у приватному будинку, - все включено, куплять навіть нову постіль та рушник. У будинку є все необхідне для проживання, посуд, пральна машина та сушильна машина, інтернет, велика кухня та інше... У будинку проживають, ще три хлопці з різних країн, санвузол спільний з одним руммейтом, власники не живуть постійно, але іноді приїжджають та залишаються на ніч або кілька днів, загалом приємні та порядні люди, канадці, спілкуються виключно англійською. В домі зборонено зовсім - вживати алкоголь, паління, вечірки, галасливе поводження, приводити друзів або подруг. Мінімальна оренда чотири місяці, оплата за перший місяць та депозит 650+650. Як тимчасовий або навіть довгостроковий варіант цілком прийнятний. Посилання на Kijiji www.kijiji.ca/v-view-details.html?adId=1647896499. Кому цікаво можете писати мені або напряму власникам на Kijiji, всі дискусійні питання не до мене!
-
Немає ніяких складностей. Можу тільки порадити, відкрити канадський chequing рахунок, що в більшості банків, якщо не в усіх безкоштовне користування 1-2 роки, та додати savings рахунок, але в американських доларах, теж сон бути безкоштовне користування.
-
Аналогічно, хто хоче пройтися І випити не лише кави 🤣
-
Вимачувати не треба. Лише треба змити сіль водою і обтерти кухоним рушником, бо воно як домашнє, все покрито сіллю. А так дуже гарне: м'яке і в міру солоне (І це я не дуже дружу з сіллю). З часником просто пісня