UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
алга
-
Прикольно, всегда было интересно как украинские группы выглядят, а тут и совпало несколько моментов чтобы познакомиться с калгарийцами нашими😄 Всем привет, я студент университета Торонто, из Алматы
-
Ну Ситон все таки Калгари, а Окотокс не)
-
Привіт Nataliia, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Щоб довести що ти не москаль - тицни кнопку нижче:
-
ні 🤣
-
З таким успіхом можна в Окотоксі дивитися. Трохи далі, але ціни (я сподіваюся) мають бути ще нижчі
-
Напишіть ваш Інстаграм сюди. В чому проблема? Було б круто, якщо б у вас можна було б заказати через uber delivery
-
Гарний прайс, можна за пару років заробити і купити
-
Виглядає як якийсь преміум кондо + квадратура неслаба Може тому і ціни такі
-
Та й 1-бедрум - це дуже маленька. Спальня тут реально спальня - вбудована шафа, ліжко і тумба - місце закінчилося. І невеликі суміщені кухня/лівінг рум. Єдиний плюс - пралка і сушка вже в квартирі, а не спільні
-
www.thestar. com/business/hudson-s-bay-now-requesting-to-close-all-96-stores-in-canada-liquidation-could-start/article_644e9a96-02fa-11f0-af21-77468f988cf8.html
-
Добрий день! Ніколи не були у Калгарі , де б порадили жити ? Дякую 🤩
-
www.thestar. com/business/hudson-s-bay-now-requesting-to-close-all-96-stores-in-canada-liquidation-could-start/article_644e9a96-02fa-11f0-af21-77468f988cf8.html
-
Продам набор за 45 CAD. Использовались всего один раз — не подошли.
-
Степан Андреич одобряет)
-
Комбинезон до 3х месяцев, 20cad
-
Кто то писал про такое тут но я не уверен или в Альберте
-
Віддам. На 4 роки
-
Вони тут всі привʼязані до документів, «просто купив» - не про Канаду
-
Я имею ввиду просто купил симку с каким то обьемом данных без договоров и прочего. Типа для туристов
20 Jan 2023, 19:11
378509/379250
18 minutes ago