UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Полгода
-
Продам набор за 45 CAD. Использовались всего один раз — не подошли.
-
Віддам безкоштовно. Забирати в даунтауні.
-
Односпальне ліжко Ikea з регульованою довжиною+матрац. Може бути як повноцінне спальне місце як для дорослого, так і для дитини. Стан ідеальний, використовувалось виключно з наматрасником, 9 місяців. 200 cad
-
Продам диван Розмір 220*95 см, 178 * 60 спальне місце 100 cad
-
Продам картины Масляные краски От 50$ Размер 50х45 см 18х20inch И некоторые 12x16 inch
-
Весь тулс за 65кад
-
Продам монітор Dell monitor 2k 27" ultrasharp Dell U2719D тонкий в гарному стані працює добре дуже гарна передача коліру, тоненький бп всередині професійний T2T0G7 400$
-
Здається затишна 1-bedroom квартира в самому серці Downtown з неймовірним видом на Peace Bridge! ✔ Локація: зручне розташування – поруч транспорт, кафе, магазини, парк, річка ✔ Облаштування: повністю мебльована, готова до заселення ✔ Техніка: пральна машина, посудомийка, холодильник, плита, мікрохвильова піч ✔ Зручності: простора вітальня, світла спальня, функціональна кухня ✔ Безпека та комфорт: сучасний будинок, доступ до фітнес-залу 💰 Вартість: 1800 CAD (включаючи комунальні) + депозит 📩 Для деталей пишіть у DM
-
Дякую
-
Хто може порекомендувати імміграційного консультанта або адвоката в Альберті? Ситуація така: я пропрацював рік на одній роботі, але роботодавець відмовляється підписувати Employment Declaration Form. Тепер знайшов нову роботу, і тут обіцяють допомогти з подачею заявки. Хотів би дізнатися, чи зарахується мій попередній досвід для подачі на номінацію. Буду вдячний за будь-які поради! В особисті якщо можна Дякую
-
Привіт Vladimir, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Щоб довести що ти не москаль - тицни кнопку нижче:
-
Там теж треба реєструватися і вказувати вірні дані, бо якщо щось трапиться то сім карту не відновити і послуги по ній вам не зможуть надати, без підтвердження того що ви власник номеру
-
Сыну делала, пол года ждали.
-
Якщо NOC не змінювали, то зарахується
-
Привіт @Miki1994miki, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Щоб довести що ти не москаль - тицни кнопку нижче:
-
Персы такую тему регулярно крутят в своих Persian Royal Rugs магазинах - три раза в год "закрываемся и всё продаем за копейки". А потом, через несколько недель - "открываемся, новый менеджмент".
-
Привіт @MQgHLkBPDYy, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Щоб довести що ти не москаль - тицни кнопку нижче:
-
Разве Hudson Bay уже закрывался раньше? Я что-то не припомню 🤔 У них мебель хорошая, кухонные всякие вещи (сковородки All-Clad мне очень нравится), плиты/холодильники ...там вообще много чего интересного и качественного в ассортименте
-
в них дуже зручно, можна замовили передзонити. і не треба чекати на лінії.
20 Jan 2023, 19:11
378565/379250
12 minutes ago