UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Походу тут нема такого
-
Знаю що то не рейв Але клуб не поганий Greda
-
Не знаю Але і в клубах інколи щось таке грають ахах
-
Привет, в связи с выездом из Украины продаю свой автомобиль SKODA RAPID 2013 год. 1.6 бензин. 145 тыс. Пробег. Один владелец, отличное состояние, зимняя/летняя резина. ЦЕНА 7000 $ USD. г.Львов.
-
А разве можно и по бенефитам зубы лечить ?
-
Тобто в Калгарі немає клубів з електронною музикою (техно/Хаус/драм) чи в канадійційців вона не популярна? Можливо проводять закриті вечірки, про які ви не знаєте?
-
Есть в Калгари классные блинные аналогичные Manekin, что в Польше? И может кто знает норм кальянные с едой?
-
Мне тоже пожалуйста
-
Вечірок по запрошенню в телеграмі точно нема. Сцена трохи більш в кантрі стилі і тіпікал діджей стаф. Але для цього є привід шоб придумать свою техно тусовку
-
Хто в польщі лишив карту побуту і поїхав у канаду?і перерве 6 місячний термін у майбутньому на резидента польщі задля канади чи є такі?і чи є такі що вагаються їхати з польщі?хочуть але щось тримає...відізвіться
-
..просто приходьте і зареєструєтесь на місці. Майте ваші резюме з собою
-
Хто в польщі лишив карту побуту і поїхав у канаду?і перерве 6 місячний термін у майбутньому на резидента польщі задля канади чи є такі?і чи є такі що вагаються їхати з польщі?хочуть але щось тримає...відізвіться
-
-
Если есть девушки желающие погулять по городу (особенно за кофе) - пишите в лс :) скучновато, ищу исключительно дружбу :)
-
Власне в цьому і полягає ідея! Створити комьюніті однодумців, орендувати апаратуру, зняти приміщення(або формат open air) запросити dj/pj.. якщо такий формат цікавий учасникам - готовий все організувати(маю достатній досвід в Україні проведення саме таких закритих паті)
-
ооо, а можете, пожалуйста, рассказать о курсах или дать ссылку на ресурс))
-
Можно и мне информацию, пожалуйста 🙏
-
Щіро дякую😘
-
Конечно есть сомнения и переживания, вы не один
-
Хочу карту Побыта Канады 😅
20 Jan 2023, 19:11
37890/376171
17 minutes ago