UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
..просто приходьте і зареєструєтесь на місці. Майте ваші резюме з собою
-
Хто в польщі лишив карту побуту і поїхав у канаду?і перерве 6 місячний термін у майбутньому на резидента польщі задля канади чи є такі?і чи є такі що вагаються їхати з польщі?хочуть але щось тримає...відізвіться
-
Хто в польщі лишив карту побуту і поїхав у канаду?і перерве 6 місячний термін у майбутньому на резидента польщі задля канади чи є такі?і чи є такі що вагаються їхати з польщі?хочуть але щось тримає...відізвіться
-
Если есть девушки желающие погулять по городу (особенно за кофе) - пишите в лс :) скучновато, ищу исключительно дружбу :)
-
Власне в цьому і полягає ідея! Створити комьюніті однодумців, орендувати апаратуру, зняти приміщення(або формат open air) запросити dj/pj.. якщо такий формат цікавий учасникам - готовий все організувати(маю достатній досвід в Україні проведення саме таких закритих паті)
-
ооо, а можете, пожалуйста, рассказать о курсах или дать ссылку на ресурс))
-
Можно и мне информацию, пожалуйста 🙏
-
Щіро дякую😘
-
Конечно есть сомнения и переживания, вы не один
-
Хочу карту Побыта Канады 😅
-
Ну у меня уже скоро можно подавать и я буду ехать
-
Ти лишив карту побуту польську?
-
Базове типу карієсу можна В місцях де приймають по бенефіт картках
-
Значит уже зарегались
-
Доброї ночі. Люди тільки що до мене дійшла інформація , що багатьом людям прилетівшим по CUAET відмовляють у видачі work permit в аєропорту. В кого є детальна інформація? будь ласка поділіться причинами і досвідом!
-
Звідки інфа?
-
а причина ?
-
Від кого така інформація? І чому відмовляють?
-
Якщо не видають ворк перміт Це може бути випадок якщо людина порушувала закон і тд Або провезла заборонене щось І то тримали би довго По програмі видають
-
А ніяк
20 Jan 2023, 19:11
37900/375073
10 minutes ago